- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- RAM topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chrys_
addikt
válasz
Szabi790612 #149 üzenetére
Akkor most megnyugodhatsz: regisztráltam a lapom az ASUS-nál és ezeket a BIOS-okat adja ott is a letöltéseknél. Képet még nem tudok beszúrni (sosem csináltam
) de az oldal egy kicsit máshogy néz ki, mint a közös letötléseknél.
-
Chrys_
addikt
válasz
Szabi790612 #149 üzenetére
Ha az lett volna a gond, akkor nem ment volna vele már majd' 2 hete. És a mostani verzió is a P5E3 PREMIUM-tól származik, szintén működik.
Szerintem az EXPRESS GATE meg verziófüggetlen dolog, ha kapható lesz a WIFI nélküli lap, szvsz abban is benne lesz (de ez nagyon nem sicher).
-
Chrys_
addikt
válasz
Szabi790612 #144 üzenetére
A 0201-es verzió ugyanígy jelent meg és azzal is ment a Wi-Fi (és minden egyéb), és most már ez a 0401-es van, működik
-
Chrys_
addikt
válasz
Szabi790612 #142 üzenetére
Annyiban igazad lehet, hogy a jövőben lehet egy Wi-Fi nélküli verzió, de eddig csak az egyik jelent meg. Több ASUS oldalt is megnéztem, de vagy csak a Wi-Fi-s van listázva, vagy még az sem
(mert nem minden honlapon jelent meg az X48)
-
Chrys_
addikt
válasz
Szabi790612 #139 üzenetére
Szerintem csak a DELUXE-ból létezik a Wi-Fi nélküli verzió. Én legalábbis nem találtam 2 féle PREMIUM-ot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest