Új hozzászólás Aktív témák
-
Chrys_
addikt
válasz
Szabi790612 #149 üzenetére
Akkor most megnyugodhatsz: regisztráltam a lapom az ASUS-nál és ezeket a BIOS-okat adja ott is a letöltéseknél. Képet még nem tudok beszúrni (sosem csináltam
) de az oldal egy kicsit máshogy néz ki, mint a közös letötléseknél.
-
Chrys_
addikt
válasz
Szabi790612 #149 üzenetére
Ha az lett volna a gond, akkor nem ment volna vele már majd' 2 hete. És a mostani verzió is a P5E3 PREMIUM-tól származik, szintén működik.
Szerintem az EXPRESS GATE meg verziófüggetlen dolog, ha kapható lesz a WIFI nélküli lap, szvsz abban is benne lesz (de ez nagyon nem sicher).
-
Chrys_
addikt
válasz
Szabi790612 #144 üzenetére
A 0201-es verzió ugyanígy jelent meg és azzal is ment a Wi-Fi (és minden egyéb), és most már ez a 0401-es van, működik
-
Chrys_
addikt
válasz
Szabi790612 #142 üzenetére
Annyiban igazad lehet, hogy a jövőben lehet egy Wi-Fi nélküli verzió, de eddig csak az egyik jelent meg. Több ASUS oldalt is megnéztem, de vagy csak a Wi-Fi-s van listázva, vagy még az sem
(mert nem minden honlapon jelent meg az X48)
-
Chrys_
addikt
válasz
Szabi790612 #139 üzenetére
Szerintem csak a DELUXE-ból létezik a Wi-Fi nélküli verzió. Én legalábbis nem találtam 2 féle PREMIUM-ot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam Deck
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Óvodások homokozója
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged