- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Annyira azért nem egyedi tervezésűek a Steam Machine fő komponensei
- E-book olvasók
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Milyen egeret válasszak?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
cruocitae
csendes tag
válasz
venember83
üzenetére
A román betűkkel nem lesz baj, telefonos elérhetőség van csak.
A finom 85%-os magyar lakosságú kisvárosomban amennyit én gyakorlok román szöveget..
vááj.. írásban nem lenne baj.. remélem nem kötnek valami pszichoszart a vonal másik végére, hogy lássuk csak mennyire igaz, amit mondok..
Wish me luck, emberek. -
cruocitae
csendes tag
válasz
venember83
üzenetére
Na most tudom, hogy ez már az én kreativitásomra hárulna, de mondd el, hogy fogalmazzak.
Íme egy sketch:
Összelőttem a gépet, minden helyben volt, probálom indítani, egyet rezzen a venti, s ennyi. Megállt. Szuprátensziúne de lá szúrszö. Hmm? -
cruocitae
csendes tag
válasz
venember83
üzenetére
Protectia Consumatorului, ha szó szerint fordítom.
Az szerepel, hogy nem felelősek a hddn az elveszett adatért, nem megfelelő hűtés miatt okozott kárért, ütés, felszerelési hiba, FESZÜLTSÉGINGADOZÁSÉRT, stb. Ez utóbbi ''fluctuatii ale tensiunii de alimentare''-ként szerepel.. Hmm.. ez asszem nem volt, a táp volt, s kész.
Apropó: normális körülmények között proci-ram nélkül mi történik?
mod: most látom, hogy a belinkelt részben írsz a feszültségingadozásról.
[Szerkesztve] -
DeadMeat
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
Tap altal okozott kart max a biztosito fizeti ki neked,a bolt nem sajna.
cruocitaeTenyleg nem volt nalatok tegnap/ma mostansag vihar villamokkal meg minden egyebbel?Azt esetleg meg beprobalhatod ha van a kecotokra biztositas
-
cruocitae
csendes tag
válasz
venember83
üzenetére
Elhiszem, majd igyekszem is hivatkozni ezekre a jogszabályokra. (hálás lennék ha a recepciós csaj hitetlenkedése ellen tudnál adni erre hivatalos forrást)
Még néhány dolog, mielőtt telefonálnék:
1. mondjam azt, hogy pucéran indítottam, vagy azt, hogy volt proci meg ram meg minden?
2. mivel érveljek amellett, hogy a táp a hibás, és nem a proci, ram, én?
3. említsem a telefonban az égést, vagy mondjam azt, hogy egyszerűen nem indul? (a garilevélben azt írja, hogy égési nyomok esetén esik a gari) -
cruocitae
csendes tag
válasz
venember83
üzenetére
A lapon bézikelli nem volt amit rövidre zárni. Semmi se volt rajta, csak a két áramkábel, meg a bekapcs gombok. (Q-connectorral, de az úgyis mindegy)
-
cruocitae
csendes tag
válasz
venember83
üzenetére
Szóval a táp kifingatta. Hmm. Fellapozzuk gyorsan a magyar-román szótárt a kifingatás román megfelelőjéért. Amúgy meg.. ha a táp fingatta ki.. akkor a táppal van baj, nem?
És ÉN köttem a tápra, szóval ÉN fingattam ki. Legalábbis Romániában (máshol nem tudom). Ha a táp, amit tőlük vettem, kifingatott egy alaplapot, amit szintén tőlük vettem, szerinted cserélik a mobot is? -
cruocitae
csendes tag
válasz
venember83
üzenetére
A táp is onnan van.. ..
-
cruocitae
csendes tag
válasz
venember83
üzenetére
Érdemes még valami procival próbálkozni, vagy a lap már úgyis sérült, és inkább kérjek egy újat?

-
cruocitae
csendes tag
válasz
venember83
üzenetére
Erdélyi bizony, szóval Bukarest nem opció. Nem érné meg. ''FAN Courier''-rel jött, de szerintem meg lehet egyezni, hogy a postán menjen.
-
cruocitae
csendes tag
válasz
venember83
üzenetére
Tudom, hogy ez banális, de mondj egy számot, hogy milyen esélyeim vannak

-
cruocitae
csendes tag
válasz
venember83
üzenetére
Voltak kis olyan csavarok, amiknek az egyik vége a házba ment, a másik meg lyukas volt, azon keresztül fogattam rá a lapot.
Az Antec könyvecskéje szerint a fura kis csavarok ''brass''-ból vannak, ami legjobb tudásom szerint bronz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Annyira azért nem egyedi tervezésűek a Steam Machine fő komponensei
- E-book olvasók
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy ruhás topik
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

vááj.. írásban nem lenne baj.. remélem nem kötnek valami pszichoszart a vonal másik végére, hogy lássuk csak mennyire igaz, amit mondok..