Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Annyira drága a DRAM, hogy bukta a legjobb konfigurációját a Mac Studio
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen Blu-ray írót?
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- Mikor lesz már jó a Bluetooth? — Bluetooth 6.0 technológia
- Micro Four Thirds
- Valószínűleg késnek majd a Valve új Steam eszközei
- Vezetékes FEJhallgatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Aktív témák
-
Spagi
csendes tag
Elösször is, kicsit sértő ez a kamu, főleg, hogy nem az első hozzászólásom, és vagy azt mondom, hogy nem vágom, de kamut nem mondok, másodszor, pontosan egy ASUS P4T-E-m volt, itt a szobámban bayyeg, fasyom, tényleg felhúztok, és 3.06 os 533 P4 és csak tudom már, mert 2 hétig szívtam vele, mert megvettem bele a procit, és mindent mondtak, hogy miért szar, mert ugyanis elindult, csak iszonyatosan fagyott. Mondták, hogy rakjam újra a rendszert, nem segített, mundtak mindent, és végül egy profi szervízba vittem el, és csak annyit kellett csinálni vele, hogy új bios. És igen, tökéletesen ment HT vel, bootnál két processzort írt ki a gép, két 3066-ost.
Világos???
Ha ez neked hihetetlen, akkor járj utána jobban a dolognak, mert ha nem értesz hozzá, az még nem jelenti azt, hogy nem létezik.
Még egy dolog, Prescott sem létezett, mikor az ic7 kijött, még is jó bele. Ugye hihetetlen okostojás. És most nem fogom végignézni a bios verziókat az ASUS P4T-E-hez, de miel9ött állítasz valamit jobb lenne, ha te megnéznéd, mert ott megtalálnád, hogy támogatja a HT-t.
NA csak ennyi, én csak segíteni akartam.
Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Formula-1
- Annyira drága a DRAM, hogy bukta a legjobb konfigurációját a Mac Studio
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Autós topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen Blu-ray írót?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- További aktív témák...
- Kingston FURY Beast 16GB DDR4 3200MHz
- ASUS TUF Gaming B560M-E Alaplap
- BESZÁMÍTÁS! Asrock 970 Pro3 970 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-Z87X-UD4H Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS PRIME H510M-A WIFI ALAPLAP DDR4 - Új állapot, doboz + minden tartozék
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Legion 5 Pro 16ACH6H notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB
- HIBÁTLAN iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750 XT 12GB LIAN LI LANCOOL 216RX 750W
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest