Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• Spagi

csendes tag

válasz Lamair #11 üzenetére

Elösször is, kicsit sértő ez a kamu, főleg, hogy nem az első hozzászólásom, és vagy azt mondom, hogy nem vágom, de kamut nem mondok, másodszor, pontosan egy ASUS P4T-E-m volt, itt a szobámban bayyeg, fasyom, tényleg felhúztok, és 3.06 os 533 P4 és csak tudom már, mert 2 hétig szívtam vele, mert megvettem bele a procit, és mindent mondtak, hogy miért szar, mert ugyanis elindult, csak iszonyatosan fagyott. Mondták, hogy rakjam újra a rendszert, nem segített, mundtak mindent, és végül egy profi szervízba vittem el, és csak annyit kellett csinálni vele, hogy új bios. És igen, tökéletesen ment HT vel, bootnál két processzort írt ki a gép, két 3066-ost.
    Világos???
    Ha ez neked hihetetlen, akkor járj utána jobban a dolognak, mert ha nem értesz hozzá, az még nem jelenti azt, hogy nem létezik.
    Még egy dolog, Prescott sem létezett, mikor az ic7 kijött, még is jó bele. Ugye hihetetlen okostojás. És most nem fogom végignézni a bios verziókat az ASUS P4T-E-hez, de miel9ött állítasz valamit jobb lenne, ha te megnéznéd, mert ott megtalálnád, hogy támogatja a HT-t.
    NA csak ennyi, én csak segíteni akartam.

Aktív témák