Hirdetés
- OLED TV topic
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Bluetooth hangszórók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen széket vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kukinyo
addikt
válasz
Badman 4ever
üzenetére
Köszönöm
Így már nagyjából értem
-
kukinyo
addikt
Sziasztok
Configom:Asus P4C800 E-deluxe lap
Intel pentium 4 3 Ghz prescott magos proci
1536 Mb pc 3200 memória Dual
Bios:Ami 1024.001
Elolvastam az egész topicot (nem csak ezt)de nem értem ezt a memória tuningolást.Az fsb-t tudom állítani,úgy gondolom hogy ezáltal húzom a memóriákat is.Viszont bootolásnál változatlanul azt írja hogy a memó 400Mhz.Ezt már nem lehet feljebb vinni?Biosban megtaláltam Cas# Latency stb.állítási lehetőséget. a by SPD-t kell kikapcsolnom és akkor előjön ez a menü.Itt nem egyértelmű a dolog számomra.Ezeket a számokat minél lejjebb vagy feljebb kell vinni a növekedéshez?Mert én olvastam ezt is azt is.A másik hogy nem találok olyan lehetőséget amivel állítom az 1:1-et 5:4-re.Van valami ami 1.1-en áll de azt csak 1:4-re lehet állítani.
Elmondaná valaki egyszerűen hétköznapi nyelven hogy is van ez?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest