- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- Hordozható Linux terminál billentyűzettel és érintőképernyővel
- Professzionális Intel videokártyák az ASRock receptje szerint
- Nagy méretű EIZO monitor jön nyáron színkritikus alkalmazásokhoz
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
Új hozzászólás Aktív témák
-
morenever
csendes tag
Sziasztok, ma vásároltam egy ASRock alaplapot és egy 2.4-es P4 procit itt Hardveraprón!
Az eladó tanácsára átállítottam az fsb-t 133-ról 155-re, hogy elérjem a 2800Mhz-s pörgést.
Megis történt az eredménye, 2800on fut a proci. Viszont a bökkenő az hogy az adatvinyóm, ami egy Maxtor, váratlanul eltűnt, ami anynit jelent hogy BIOS látja, eszközkezelő látja, de a lemezkezelőben már nicsen benne, sem a sajátgépben!
Gondoltam kicserélem a tápot, hátha kevés a 350W. továbbrais ez maradt a helyzet, viszont Mikor visszaállítottam az fsb-t 133-ra akkor felismerte.Mit tudok tenni h 155 ös fsb értéknél is használni tudjam az adat vinyómat?
A válaszokat előreis nagyon a köszönöm, ha esetleg plusz infó kellene amit nem írtam le, bátran írjatok, megpróbálok válaszolni!
Üdv, Mn
Új hozzászólás Aktív témák
- Borzasztóan cuki, elegáns, HALK fileszervernek bőven elég teljesítménnyel és elegáns megjelenéssel
- Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- MacBook Air 13" M2 16gb ram/256gb ssd 27% Áfás (0357AB)
- Apple iPad Air 2 (A1567) 32GB Wi-Fi + Cellular Arany
- Lenovo T14s G2 Core i7 1185G7 16Gb 1Tb NVMe Érintőkijelző Intel Iris Boltból Számlával Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest