Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Skynet
senior tag
OK!
Már az se biztos, hogy még nem adta el a csávó! 
De hogy tuningról is legyen szó, mivel 3,6Ghz-ig jutottam el egyenlőre, és tuningkor mindíg mindent végig szoktam tapizni, a déli hidat, mindíg eléggé féltettem, mert azon nincs hűtő, és a hőfokát se tudom figyelni!
Na a helyzet az, hogy amikor tapizok, a cpu melletti elektrolitikus kondenzátorok, elég melegek, a déli híd is elég meleg, az északi híd az szerintem ok max terhelés 40-42fok, a memória slottok között is van 1-2 kondi, azok is elég melegek!
Most a kérdéseim:
Asszem van valami amit PWM-nek hívnak... ezek a cpu körüli sok kondi, a kis 3 lábú stabi IC-k kis tekercsfélék stb.??? ezeket meddig hagyhatom melegedni?
Azt tudom, hogy minden chipset más hőfokot bír, pl. hallottam olyanról, hogy az NVIDIA északi hídja valami 130 fokot bír...
na nekem viszont, egy VIA pt880pro chip és VIA 8237R chip van rajt a deszkámon! Ezekenk mennyi a határ, vagy kb. max mennyi lehet?
A procc az tudom, TM1 75C ezért határnak, 70C... Ja és a TM1 az mennyit mérhet félre szerintetek? csak mert én azzal szoktam ellenőrizni, hogy hány fokot mér félre az alaplap!!! Venti kihűz és várom a TM1 bakapcsolását, és nézem a hőfokfigyelő progimat, és nézem a 2 között a különbséget! A régi Asus s-x-eayz 8C, mér alá, az Asrock lapm meg 4C már fölé!
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Háztartási gépek
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Társasjáték topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Nintendo Switch
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- OLED TV topic
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- Samsung Galaxy S24 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Már az se biztos, hogy még nem adta el a csávó! 
na nekem viszont, egy VIA pt880pro chip és VIA 8237R chip van rajt a deszkámon! Ezekenk mennyi a határ, vagy kb. max mennyi lehet?