Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Mr.Skynet

senior tag

válasz bosco89 #744 üzenetére

OK! :R Már az se biztos, hogy még nem adta el a csávó! :U
    De hogy tuningról is legyen szó, mivel 3,6Ghz-ig jutottam el egyenlőre, és tuningkor mindíg mindent végig szoktam tapizni, a déli hidat, mindíg eléggé féltettem, mert azon nincs hűtő, és a hőfokát se tudom figyelni!
    Na a helyzet az, hogy amikor tapizok, a cpu melletti elektrolitikus kondenzátorok, elég melegek, a déli híd is elég meleg, az északi híd az szerintem ok max terhelés 40-42fok, a memória slottok között is van 1-2 kondi, azok is elég melegek!
    Most a kérdéseim:
    Asszem van valami amit PWM-nek hívnak... ezek a cpu körüli sok kondi, a kis 3 lábú stabi IC-k kis tekercsfélék stb.??? ezeket meddig hagyhatom melegedni?
    Azt tudom, hogy minden chipset más hőfokot bír, pl. hallottam olyanról, hogy az NVIDIA északi hídja valami 130 fokot bír... :F na nekem viszont, egy VIA pt880pro chip és VIA 8237R chip van rajt a deszkámon! Ezekenk mennyi a határ, vagy kb. max mennyi lehet?
    A procc az tudom, TM1 75C ezért határnak, 70C... Ja és a TM1 az mennyit mérhet félre szerintetek? csak mert én azzal szoktam ellenőrizni, hogy hány fokot mér félre az alaplap!!! Venti kihűz és várom a TM1 bakapcsolását, és nézem a hőfokfigyelő progimat, és nézem a 2 között a különbséget! A régi Asus s-x-eayz 8C, mér alá, az Asrock lapm meg 4C már fölé!

Új hozzászólás Aktív témák