- Áramkiegyenlítőt fejlesztett a modern GeForce-okhoz az Aqua Computer
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Még Kheopsz fáraónak sem volt ilyen piramisa
- Mini PC
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hővezető paszták
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Én csak egyféleképpen tudom elképzelni a bekötését, kicsit hevenyészett rajz, de más ötletem nincs, sőt, erre a változatra megoldásom sincs sajnos
HA alaphelyzetet veszem, és azt hogy a potiba 12V megy, amit ő 5- és 12 között tud állítani, és a venti ha 12V-ot kap akkor elvileg 3500-at kéne hogy pörögjön, akkor vagy tényleg a poti szar, vagy fordítva van kötve. Mégis ki kéne próbálnod, hogy felcseréled a csatin a drótot, azaz a te esetedben a szélső(piros) vezetéket át kéne tenned a másik szélső helyére, vagy ha ott nincs semmi akkor az üres helyre, de a lényeg hogy a két szélső helyen csere történjen, a fekete meg maradjon a helyén. Ha nem oldódik meg, sőt még jobban lelassul akárhova tekered a potit, akkor jól volt bekötve eredetileg, és szar a poti. Ha gyorsul a csere után, akkor szarul volt kötve, és akkor örülsz a 3500-nak.![[kép] [kép]](http://www.kepfeltoltes.hu/060601/aero4_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)
Nabazz, mire kiszenvedem a dolgot már megoldottad
de legalább örülünk.
[Szerkesztve]
A stepping egy technológiai szintet jelent, tehát a változása egy előrelépést, míg a revízió az adott steppingen, technológián belüli finomítást, javítást. Minél későbbi egy rev. annál inkább jellemző a tuningolhatóság. Ja, és nem CO, Hanem C0, azaz cé nulla. De hogy ez esetedben most jót jelent-e, ezt majd a szakik megmondják, ezt nem tudom. Azt tudom hogy nálam 531-esnél a E0 az jól tuningolható, a C0 meg még nem volt annyira.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 7 7800X3D - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel 1851-es Procik
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 9400F 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dell P2419H / P2719H Full HD LED IPS 24"-27" LCD monitorok
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4248,100% Akksi
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook Air 13" M2 / 256GB / 8GB midnight (éjkék) / 96% akksi
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
HA alaphelyzetet veszem, és azt hogy a potiba 12V megy, amit ő 5- és 12 között tud állítani, és a venti ha 12V-ot kap akkor elvileg 3500-at kéne hogy pörögjön, akkor vagy tényleg a poti szar, vagy fordítva van kötve. Mégis ki kéne próbálnod, hogy felcseréled a csatin a drótot, azaz a te esetedben a szélső(piros) vezetéket át kéne tenned a másik szélső helyére, vagy ha ott nincs semmi akkor az üres helyre, de a lényeg hogy a két szélső helyen csere történjen, a fekete meg maradjon a helyén. Ha nem oldódik meg, sőt még jobban lelassul akárhova tekered a potit, akkor jól volt bekötve eredetileg, és szar a poti. Ha gyorsul a csere után, akkor szarul volt kötve, és akkor örülsz a 3500-nak.
de legalább örülünk.