Hirdetés
- A kínai felsővezetés blokkolhatta Mark Zuckerberg óriási AI üzletét
- Papírnehezékként használható csúcs-GeForce-ot árul egy francia viszonteladó
- RISC-V alapokon nyugvó egykártyás gép(ek) a Banana Pi konyhájából
- Úttörő újításokat hozhat a shader modell 6.10
- Szélvészként hasít a Kingston nem gyenge kapacitású SSD-je
- Milyen TV-t vegyek?
- RISC-V alapokon nyugvó egykártyás gép(ek) a Banana Pi konyhájából
- Házimozi belépő szinten
- Fujifilm X
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Aktív témák
-
kizo13
tag
OK. Megvan mi volt a gond. A proci kicserélése után minden rendesen működik. Ilyet elötte nem láttam, hogy a gép elindul és csak szabálytalan időközönként fagy ki.
-
Agyzuzo
addikt
Nekem is TH7-II van és frankón megy, pedig már az egyik kondit is letörtem egyszer... ;)
Den: nekem történetesen eddig mindig szerencsém volt az ABIT alaplapokkal, igaz a mostani még csak a második. ;) -
BobMaster
senior tag
Jöhet a csere-bere. De mivel szerintem nincs otthon elfekvő RD-d, ezért érdemes szervizhez fordulni. A lényeg: valamelyik alkartész sz*r a rendszerben.
Másik: az a 2G már húzva annyi, vagy alapon? Megesküszöl, hogy jól állítottad be a BIOS-t? Visszavehetsz az RAM időzítésekből, nem biztos, hogy bírja ha Turbo-n van. -
kizo13
tag
Segítsen valaki! Mi lehet a baj? P42ghz + abit th7II + 2*128mb rambus. Win telepítőbe mindig belefagy. Mi okozhatja ezt a hibát. Ha valaki találkozoztt már ilyennl akkor írjon. Thx.
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7 9700 12mb 8core 4,7Ghz processzor
- AMD Ryzen 7 9700X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core I7 14700K - 20mag/28szál - Új, bontatlan - Gari 2029.02.05. -ig - Eladó!
- ÚJ/BONTATLAN Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt RTX 4060 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:85%
- Dell OptiPlex 9020 MT LGA1150 félkonfiguráció
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest