- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple MacBook
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- E-book olvasók
- 3D-s gyorsítótárat mindenkinek!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Aktív témák
-
Agyzuzo
addikt
Amit még tudok ajánlani: ABIT SD7-533. Netto 23, SiS 645 chipset. Haver gépében jelenleg egy ilyen alaplapban, Samsung DDR333 RAM-mal 2.6-on futkosik egy 1.6 teljesen stabilan, egy Spire hűtővel. :) Nem rossz. :)
-
Agyzuzo
addikt
Ja igen, egy jótanács: a RAID-e ABIT-okat került el, az enyém is az, és hihetetlen mennyit szoptam vele (Bad Sectoros lett a vinyó, egy héten négyszer összeomlott a WinXP, stb.). Ahogy átkötöttem a vinyókat hagyományos IDE-re és BIOS-ban letiltottam a RAID vezérlőt, minden megjavult...
-
Agyzuzo
addikt
Nekem TH7-II van, egy bug-tól eltekintve (egy tizeddel kevesebb volt feszt ad a procinak mint amennyit beállítasz) teljesen korrekt.
Egy 2 Ghz-s proci megy benne 20x125-ön, azaz 2500 Mhz-n. Ezt még bírta a SAMSUNG RD RAM-om.
A legfontosabb: mindenképp SAMSUNG KÉTOLDALAS (!!!) RAM-ot vegyél, ezek nagyon tuningbarátok. Az enyémnek meg se kottyan hogy 1 Ghz-n megy 800 Mhz helyett.
Aktív témák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Flint 2 OFF topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Call of Duty: Black Ops 7
- PlayStation 5
- Autós topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500T 16GB DDR4 512GB SSD RX 5500 XT 8GB Zalman T4 Plus Chieftec 600W
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HP EliteBook 840 G10 - 14"WUXGA - i7-1360P - 16GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest