Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Junkie
aktív tag
Elméletileg az xp kihasználja a ht-t(két processzoros rendszernek látja a cuccot) Valós alkalmazásokban ritka még egyelőre a támogatottsága. Nem a HT-hez kell két modul hanem a Dual chanel memóriakezeléshez ha egy van akkor jóval lassabb a dolog tehát ha 512Mb ramot akarsz inkább 2X256-ot vegyél, ja és prescott helyett inkább northwood magos procit vegyél igaz kevesebb a cach benne(512kbyte) de azonos órajelen gyorsabb.
-
bohomong
csendes tag
Szevasztok
Segítség...!!!!
Szeretnék gépet cserélni, és 1 ic7-es abitra gondoltam 2.8-as prescottal. (800mhz, ht, 1 mb cache)
Kérdésem a következő: mikor tudom kihasználni a hyper t-t, ill. igaz-e, hogy 2 db modul kell (2x512mb) a dupla memkezelés működéséhez? (bocsi, lehet, hogy bután kérdeztem, de nemigazán értek hozzá)
Il. egyéb fontos segítség a témával kapcsolatban?!
Minden infót köszönettel fogadok.
Várom a segítségeteket.
Köszi
Aktív témák
- Eladó szinte karcmentes Samsung S21FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3019, 100% Akkumulátor
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest