- TCL LCD és LED TV-k
- Hővezető paszták
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Videós, mozgóképes topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- Vezetékes FEJhallgatók
Aktív témák
-
Bazsy
aktív tag
UP
-
Bazsy
aktív tag
Vajon prescottoknál hányasig jo ez a hütö? Vagy simán elbir egy 3.2@3.5öt esetleg 3.8at is?
-
Loretto
veterán
válasz
Alvin_ti4200 #14 üzenetére
hopp.:Y
Bazsy: tehát A és B.
A picit nehezebb és rövidebb a poti madzada.asszem talán ennyi.mert a felszereltség és az ár egyforma. -
Bazsy
aktív tag
Hi
zalman 7000A meg B között mi a különbség? Az AlCura gondoltam természetesen...
Mer énis olyat vennék asszem, de egyárban vannak és nemtom melyik.
Jah amugy a thermaltakenél az a szöveg az hogy a szabvány 450g ig engedi a hütöket, ha neked ennél nehezebb van, akkor szereld le mielött szálitod vhova a gépet, mert ha kárt okoz, nem vállalnak felelösséget... ennyi -
héja
tag
válasz
hurricanes #10 üzenetére
ALCOMP CUAL 520 PRO P 7000 alatt van és jól hűt [L]http://web.axelero.hu/almkft[/L]
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
hurricanes #10 üzenetére
Zalman CNPS7000A-AlCu vagy Gigabyte 3D Cooler. Esetleg még Glacialtech 4360.
[Szerkesztve] -
hurricanes
tag
Milyen hűtőt javasoltok 3.2-es NW procira, úgy 7000Ft-ig(a procit nem akarom húzni)? Valamint meg tudnátok nekem mondani, hogy milyen is az a ''rifle bearing''?
-
SasaBácsi
csendes tag
Sziasztok...
Mindenkinek köszönöm az ötleteket, közben én is nézegettem a neten. CoolerMaster Aero4 Lite mellett döntöttem, ha valakinek van, légyszi irjon róla.
Még 2 kérdés:
- Mit jelent az, hogy Thermal Resistance? A kisebb, vagy a nagyobb érték jobb?
- A Thermaltake oldalán olvastam, hogy a socket 478 foglalatra csak max 450 g-os hütöt lehet feltenni. Igaz vagy nem?
Sasa -
Foxconn CMI-34-1b nekem ilyen van. bruttó 3000 rézmagos halk és jó. nekem bevállt.
-
Loretto
veterán
én keresőt tudnám ajánlani.
-
SasaBácsi
csendes tag
Hali..
P4 3Gh/800MhFSB/HT procihoz keresek valamilyen hütöt. Huzni szeretném, ki mit ajánl?
Köszi a segítséget.
Sasa
Aktív témák
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3242
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max Prémium Graphite stílus, óriási kijelző és profi kamera 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest