- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Az időjárás borongósabbra váltott, de a hardverek még vígadnak
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Androidos tablet topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
Aktív témák
-
Bazsy
aktív tag
UP
-
Bazsy
aktív tag
Vajon prescottoknál hányasig jo ez a hütö? Vagy simán elbir egy 3.2@3.5öt esetleg 3.8at is?
-
Loretto
veterán
válasz
Alvin_ti4200 #14 üzenetére
hopp.:Y
Bazsy: tehát A és B.
A picit nehezebb és rövidebb a poti madzada.asszem talán ennyi.mert a felszereltség és az ár egyforma. -
Bazsy
aktív tag
Hi
zalman 7000A meg B között mi a különbség? Az AlCura gondoltam természetesen...
Mer énis olyat vennék asszem, de egyárban vannak és nemtom melyik.
Jah amugy a thermaltakenél az a szöveg az hogy a szabvány 450g ig engedi a hütöket, ha neked ennél nehezebb van, akkor szereld le mielött szálitod vhova a gépet, mert ha kárt okoz, nem vállalnak felelösséget... ennyi -
héja
tag
válasz
hurricanes #10 üzenetére
ALCOMP CUAL 520 PRO P 7000 alatt van és jól hűt [L]http://web.axelero.hu/almkft[/L]
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
hurricanes #10 üzenetére
Zalman CNPS7000A-AlCu vagy Gigabyte 3D Cooler. Esetleg még Glacialtech 4360.
[Szerkesztve] -
hurricanes
tag
Milyen hűtőt javasoltok 3.2-es NW procira, úgy 7000Ft-ig(a procit nem akarom húzni)? Valamint meg tudnátok nekem mondani, hogy milyen is az a ''rifle bearing''?
-
SasaBácsi
csendes tag
Sziasztok...
Mindenkinek köszönöm az ötleteket, közben én is nézegettem a neten. CoolerMaster Aero4 Lite mellett döntöttem, ha valakinek van, légyszi irjon róla.
Még 2 kérdés:
- Mit jelent az, hogy Thermal Resistance? A kisebb, vagy a nagyobb érték jobb?
- A Thermaltake oldalán olvastam, hogy a socket 478 foglalatra csak max 450 g-os hütöt lehet feltenni. Igaz vagy nem?
Sasa -
Foxconn CMI-34-1b nekem ilyen van. bruttó 3000 rézmagos halk és jó. nekem bevállt.
-
Loretto
veterán
én keresőt tudnám ajánlani.
-
SasaBácsi
csendes tag
Hali..
P4 3Gh/800MhFSB/HT procihoz keresek valamilyen hütöt. Huzni szeretném, ki mit ajánl?
Köszi a segítséget.
Sasa
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3238
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest