- Melyik tápegységet vegyem?
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Acer notebook topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Isten
tag
Hali,
van egy ABIT VA6-os alaplap VIA Apollo Pro 133-as chipsettel. Win98SE-t telepitettem ra. Masodik lepeskent felraktam egy uj VIA 4-in-1 drivert, amihez az volt irva, hogy minden VIA chipsetet tamogat, kulonosen a P4-es procis chipseteket. Barmit raktam fel, ezutan azt irta ki, hogy CRC hiba! A vinyo es a CD is kulon vezerlon van. Gondoltam VIA chipset miatt allt fent a problema, ezert frissitettem a drivert. Egy olyan VIA service packot tettem fel, ami kifejezetten VIA Apollo chipseteket tamogatott, de a hiba ugyanugy nem szunt meg!
Gondltam arra, hogy mivel regi cd meghajtorol van szo, ezert az uj Plextor CD irom olyan hibakat ejthet, ami a regi cd meghajtoknak olyan hibakat general(hat), ami nem tamogat ennyi hibakorrekciot. Lehet ez??
Mi szuntetne meg a bibit?
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- EA Sports WRC '23
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Mobilinternet
- Autós topik
- Yettel topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest