- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPad topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
Aktív témák
-
Az a másik, hogy konzekvens ''az Ozakiról'' beszél mindenki, amikor csak termékek vannak, a cég ''lényegtelen''. Flame-példával élve nem az nVidia gyenge, hanem az FX-széria. Lehet, hogy az NV40 mindent megfordít...
ne csüggedj, ha egy kapu bezáródik: máshol nyílik egy új. sérvkapu.
-
Emberek, hagyjuk ezt abba! Nálunk járt egy széria, emvy-nek nem jöttek be, de a többiek, akik hallották, szintén nem tartották jónak. Ettől még az Ozakinak lehetnek mindent elsöprően jó más szériái, az is lehet, hogy a nálunk járt hangfalak voltak bugosak, bármi lehet.
Ne minősítsük az újságokat sem... biztos infó híján veszélyes dolog vádaskodni.
A házigazdákat megkérem, hogy tekintettel a PH! méretére és helyzetére, iparkodjanak némileg kifinomultabb és diplomatikusabb véleményt formálni!ne csüggedj, ha egy kapu bezáródik: máshol nyílik egy új. sérvkapu.
-
Én csak azt nem értem, hogy miután a Pulsar speciel pont régi és jó partnerünk, szponzorálja az oldalt, miért lenne érdekünk egyáltalán lehúzni az Ozakit? Ha istenítenénk, akkor legalább ránk lehetne kenni (jogtalanul), de így még egy sunyi PH!-t feltételezve sincs értelme az egésznek...
Szerintem törődjetek bele, hogy egyszerűen csak azt írjuk le, amit tapasztalunk. Ez a dolgunk, ezt csináljuk 3 éve :P.ne csüggedj, ha egy kapu bezáródik: máshol nyílik egy új. sérvkapu.