Új hozzászólás Aktív témák
-
Racecam
nagyúr
válasz raskolnikoff #230 üzenetére
Com'è diverso il mondo visto da qui
-
Racecam
nagyúr
válasz South Velen #222 üzenetére
Szinte biztos lehetsz benne, hogy akárki járt volna arra, CsíkosMókus mindenképpen 3 napot kapott volna, mert figyelmeztetése már volt (2009-05-05), 1 napos banja is volt (2009-07-11!!), kettőt meg nem lehet adni.
Arról nem is beszélve, hogy éppen előtte lett kirakva 4 ember, pontosan ugyanezért (vagy keményebb dolgokért) és erről ment a vita szinte mindenhol pont abban a topicban is, hogy nem lehet senkit személyében megalázni.u.i. #223: Az ilyen semmitmondó hozzászólásokat, ha linkeled a modkerbe, szó nélkül töröljük a szakmai topicokból és a felhasználót figyelmeztetjük.
[ Szerkesztve ]
-
Racecam
nagyúr
válasz South Velen #218 üzenetére
Nem, az kőkemény személyeskedés volt és CsíkosMókus visszaeső volt, de ezt már ott is leírtam. A "nyomorékozást" én nem láttam, nem vagyok mindig itt, az esetben eljáró moderátor, bizonyára megfontoltan, figyelmeztetés mellett döntött.
-
Racecam
nagyúr
válasz South Velen #214 üzenetére
Hihetetlen!!
Nem bírtad ki, hogy ne olvasd el, vagy ne szólj bele, ha már ennyire nem érdekel? Egyébként nem, nekem egyáltalán nem érdekes téma, hogy egy teljesen ismeretlen ember mit evett, ha már így megkérdezted. Éppen ezért eszemben sincs rákattintani. Ahogy nem kattintok a tékozló homárra, vagy egyik blogra sem, sőt a Velvetre sem az Indexen, hiába járok ott. Egyszerűen azért, mert nem érdekel. De ettől még egyáltalán nem zavarnak és főleg nem idegesítenek, hogy léteznek, pedig ott vannak szem előtt, csak egyszerűen átsiklom rajtuk.
Szerintem ez ilyen egyszerű.
[ Szerkesztve ]
-
Racecam
nagyúr
válasz mexicanraven #210 üzenetére
Most tedd a szívedre a kezed, nem arról van szó esetleg, hogy ott nem ismerték és elfogadták ilyennek? Nem arról, hogy ott nem bukkant fel senki aki le akarta oltani? (És sajnos meg akarta alázni.)
Persze, tudom, először csak segíteni, csak miután nem fogadta el, illetve meg.Mindegy, nem akarom újra kezdeni a vitát, tényleg nem, lépjünk túl ezen.
-
Racecam
nagyúr
Vagy [Re:] előtag van és akkor az egy írásnak cikknek a topicja bárhol is keletkezett a PH!-n, vagy az író neve szerepel benne, pl: [Racecam:] és akkor blogbejegyzés. Mely esetek vannak ebben a témakörben (blogbejegyzések), amikor nem látod a szezőt?
-
Racecam
nagyúr
válasz Psychonaut #169 üzenetére
A kitalált személyiségre bármilyen bizonyítékot, de akár közvetettet is, szívesen vennénk.
[ Szerkesztve ]
-
Racecam
nagyúr
válasz South Velen #164 üzenetére
Már leírtam sokszor, sok helyen, tudom, hogy felesleges, meg úgyis hazudok, de soha nem vagyok indulatos.
Tildy: Nem az a baj, hogy rosszul olvasol, hanem az, hogy emiatt azt hiszed igazad van.
-
Racecam
nagyúr
válasz CsíkosMókus #109 üzenetére
CsíkosMókus, személyeskedésért 3 nap ban.
-
Racecam
nagyúr
válasz Drenadar #107 üzenetére
"no name" kevés cikke volt, a többi saját blogbejegyzés. Jó lenne, ha Te is és mások is az ezredik nekifutásra megértenék. Írhatnak neki tanácsot, hogy mit hogyan csináljon ( a saját blogjában... ), de ha nem fogadja meg, akkor nem fogadja meg. Azt csinál, amit akar.
Akinek nem tetszik, ne olvassa! És pláne ne kommentálja gusztustalan módon, mert az bizony ellenkezik a Fórum alapelveivel!
Ezt most írom le utoljára.
[ Szerkesztve ]
-
Racecam
nagyúr
válasz #72042496 #85 üzenetére
Azt hiszem, jól összefoglaltad az egészet. Egyáltalán nem örülünk a kitiltásoknak, soha nem örülünk, én egyébként személyesen is mindig sajnálom, különösen, ha nem valamiféle "fórumtrollokról" van szó, hanem egyébként értékes emberekről is. Remélem én is, hogy "no name" elgondolkodik rajta, hogyan jutott idáig ez az egész dolog és maga is levonja a megfelelő következtetéseket.
-
Racecam
nagyúr
válasz #72042496 #75 üzenetére
Értem, amit írsz, de kérlek, hogy Te is értsd meg a témában írt hozzászólásaimat. Ez egy blog, amilyenre számtalan példát láthatsz az Interneten szerte. Van amelyiknek még ennél is lazábbak a szabályai és azt írsz, amit csak akarsz, itt egy kicsit azért próbáltuk olyanná tenni, mint a fórum többi része, hogy ugyanazok a szabályok vonatkozzanak rá. Még így is, a személyes blogban (nem a topicban) kicsit lehet keményebben, szókimondóbban fogalmazni, hogy nagyobb legyen a szabadság, ezekért nem is szoktunk szólni. Éppen ezért nem tudom értelmezni azt a mondatot, hogy "elönti a szemét" ezt a szekciót. A blogolók között, aki saját magunknak vezetnek blogot nem tudunk és nem is akarunk szelektálni, vagy valamiféle IQ tesztet tartani. Ha valaki azért nem ír többet ide, mert vannak itt "hülyegyerekek" is és ezért nem publikálja az írását, amit a közösségnek készít, arra csak azt tudom mondani, hogy lelke rajta, de leginkább saját magával babrál ki.
De ha ez a mondat a címlapos írásokra vonatkozik, akkor pedig megint nem értem, mert a kettőnek az ég világon semmi köze egymáshoz és így az oldalt semmiféle züllésbe nem taszítja, taszíthatja.Com'è diverso il mondo visto da qui
-
Racecam
nagyúr
válasz #72042496 #37 üzenetére
Szívesen meghallgatom, hogyan és mivel kellene megbirkóznia?
De mielőtt összeszeded a választ, néhány dolgot szeretnék a figyelmedbe ajánlani.
1. A Logout egy blogoldal, amelynek van személyes lapja és címlapja is. A személyes oldalon személyes bejegyzéseket lehet írni megkötés nélkül (kivéve alapelvekbe ütköző dolgok), a címlapra közérdekű bejegyzéseket. tehát a kettőt válasszuk külön.
2. ha nem lennének az önjelölt megmondóemberek, akiknek élvezetet jelent egy 14 éves gyerek fikázása, számomra ismeretlen okokból, akkor nem pörögne "no name" írásainak a topicja és lehet, hogy már régen elsüllyedt volna Ő is az ismeretlenség homályába. Különösen, hogy ha nem olvasnák és nem reagálnának rá, semmi sem dresszírozná, hogy egyáltalán írjon, talán már megunta volna. De ha nem, az sem probléma.Ezen kívül, szerintem ne minősíts senkit, nem vagy sem elmeorvos, sem pszichológus, ez így simán csak személyeskedés.
-
Racecam
nagyúr
Tildy, elég ritka dolog , de most teljesen egyetértek Veled. "no name" megtehetné, hogy hallgat a kritikákra és a saját érdekében, nem azért, mert a szabályok azt mondják, kicsit visszafoghatná magát. Csak azért, hogy elkerülje a jogos bírálatokat.
Ugyanakkor valóban szánalmas, hogy egyesek képtelenek megállni, hogy ne fikázzanak valakit, aki nekik nem tetszik. Nem kattintanak tovább, nem legyintenek magukban, hanem egyrészt az írás topicjában fikázzák, ezzel újra és újra felhozva azt, másrészt még "gúnyírásokat" is kreálnak. Ez tényleg az ovis homokozó...
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Politika
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Autós topik
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SSD kibeszélő
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- További aktív témák...
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre E73 SFF PC, Quad Core i5-4460 CPU, 8 GB DDR3 RAM