- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
- Projektor topic
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
Overwatch 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
JSaN
addikt
válasz
whitezo88 #547 üzenetére
Nem kell account oldalt es listakat nezegetni, en sose igy neztem, egyszeruen a bnet kliensben kell figyelni hogy megjelent e az INSTALL/PLAY opcio. Ha ures az egesz akkor nincs hangszoro.
-
whitezo88
nagyúr
most macen vagyok, de azt írták, Bnet oldalon lehet látni ha van access. Ha a manage gamesnél az OW alatt csak a 'pre purchase now' van, akkor nem nyertem hangszórót? (ugye ott, ahol írja a wow hozzáféréseket, diablot, sc2-t egymás alatt)
-
JSaN
addikt
-
JSaN
addikt
Most kerultem gep ele, es nekem is meg jelent az INSTAL gomb, mar jon is le. En eddig az elmult evekben sc2tol kezdve mindig kaptam betat mindenre (kiveve wow az nem erdekel) es mar egyre inkabb az trend hogy mail sincs, igy azt nem kell nezni, vagy megjelenik bnetben vagy nem.
-
DaveNo1
veterán
MEGJELENT AZ INSTALL GOMB! #feelsgoodman
-
dargelot
senior tag
-
Redcaster
őstag
Az e-maileket kiküldték, bármikor megjöhet, mostantól lehet szorítani
Sok szerencsét mindenkinek -
TBT
Topikgazda
Jeff kiszőrösödött
Developer Update | Matchmaking & Hero Balance | OverwatchReméljük a kövi BlizzCon-ra már megtalálja a borotváját!
-
wjbhbdux
veterán
válasz
dargelot #526 üzenetére
Ma este 8kor állítják le a szervereket és holnap este 7től mennek majd újra, ez alatt fogják behívni az embereket.
Esport kérdés, ha a Blizzard nem öl bele egy rakat pénzt, akkor magától valószínüleg nem fog a komolyabb lanokon felfutni, 6v6 logisztikai okokból sem szokott túl népszerű lenni. TF2 és BF is eléggé online only esportok voltak, hiába játszották sokan.
Szombat este viszont lesz egy 8 csapatos kis verseny, TF2 prok meg Quake prok is összehoztak csapatokat, érdemes lesz ránézni.
-
Redcaster
őstag
Full low-hoz vagyok szokva nagyon sok játék estében, így engem nem különösebben zavar... Főleg úgy hogy 2 hónap múlva komplett konfig-csere van kilátásban, utána remélhetőleg már az ultra high sem lesz akadály
Tudni pontos időpontot egyébként, hogy mikorra várhatjuk az e-mail-t az invite-ról?
-
Xeon7
aktív tag
40 euros verzió megvéve.
-
Kasya
nagyúr
válasz
Redcaster #513 üzenetére
Nekem 30 fps nem volt eleg, amit az Ultra settings + High render adott. Ugy ereztem, mintha az eger latency megnott volna. 60-on vaj sima volt (Ultra + normal render).
De kozepes grafikan is ugyanugy teljesen elvezheto, nem von le az ertekebol. A full low...na az az ami elvezhetetlen -
Altair77
tag
Most lesz az első béta hétvége Nov. 20-23ig. Részletek ITT.
-
wjbhbdux
veterán
A Liquipedia felvette az Overwatchot, ha valaki követni szeretné az esport eseményeket.
-
wjbhbdux
veterán
Közben elindult a Paladins beta, hasonló játék a hireztől (smite, tribesa). F2P lesz, de minden karakter ingyenes. A karakter meccseken belül meg heathstone féle szintenként húzott random kártyákkal fejlődik, vannak ládák is úgylátom minden ami kell egy mai játékba
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest