Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen nyomtatót vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Overwatch 2

Új hozzászólás Aktív témák
-
bazs0811
tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Viszont, aki main dps majd dps que-ba megy és kevesebb olyan less, hogy pickelik elöle genjit erre lelép vagy hoz egy hasztalan karaktert. Most szerintem sokan próbálgatják majd azokat a karaktereket is akiket amúgy nem használnak ezért volt/lesz még hajtépés de nem árt ez a que rendszer föleg majd hosszabb távon, mondom ezt úgy hogy ahogy írtam tegnap borzasztó meccseket toltam.
-
bazs0811
tag
Én is letoltam 5 meccset és vártam a csodát de nekem semmivel nem volt minöségibb a gameplay, egy meccset ha élveztem. Továbbra is van zero dps offense, flanker tank, annyi hogy most nem tudtuk átvenni a szerepet 1-1 classtól hanem maradtunk abban amivel kezdtük. Meglátjuk...arra fogom a dolgot hogy a nagy patch miatt sokan tolják akik amúgy nem és felhígult az állomány tegnap de egyelöre nekem a szokásos sémát adta a játék.
-
bazs0811
tag
Hi! Többször elöfordult hogy Mei ultit eldobtam de eltünt. DVa nem volt a közelben, talán egy baptiste meg valami dps volt és félig hátulról-oldalról dobtam...nem tudom, szét lehet löni a kis gombát ?Vagy mi lehetett?
Köszi!
-
bazs0811
tag
Kipróbáltam, igen vannak képességek meg ulti...OW-t egyedül is élvezem, pörgös dinamikus gameplay van. Ennél igaz cask 3 kört mentem, egy bazi nagy map, 20 percig futottunk meg szedtük a lootot aztán amikor nagyon beszükült a pálya volt 1 perc lövölde. Még adok egy esélyt de nekem egyelöre ez a BR is unalmas.
-
bazs0811
tag
válasz
debrecenikri
üzenetére
Igen, ezt alá tudom támasztani. Próbáld ki, nekem is felment a vérnyomásom párszor, aztán mondom leteszem pár napra. Ennek kb 3,5 hónapja...azóta sem játszottam és nem is hiányzik.

-
bazs0811
tag
Hi! Járt már úgy más is hogy úgy kifagyott az OW, hogy csak hard reset segített? Hallottam ahogy beszélgetnek a többiek nálam totál freeze és sem Alt+F4 sem Crtl + Alt + Del nem segített.
-
bazs0811
tag
Na ! https://www.youtube.com/watch?v=pKuF027bS1s
És patch is jött...
-
bazs0811
tag
Nektek sincs Play gomb a Launcher-ben? Már frissített egyet...tegnap toltam az eventet semmi gond nem volt.
-
bazs0811
tag
Nekem is ez a bajom a QP-vel, hogy nagyon telibesz@rja mindenki. Nincs heal, sem taktika...erro jó mondjuk a training is botokkal, vagy arcade TDM. Én arcade random hős módot tolok a legtöbbet, bár néha az is genyó: def.csapat kezdőben King’s Row: Rein, Bastion, Tjorb ,nagy nehezen DVa ultit beküldjük, triple kill, aztán jön 3 Orisa 😂 (tudom hogy időalapú a pick de akkor is). Itt legalább a lootért néha azt érzem más is próbálkozik.
-
bazs0811
tag
válasz
VoidXs
üzenetére
Parah oké, Doomfist is oké de McCree képességek cooldown-ja már 2-szer hosszabb és Brigitte-nél reload sincs szóval elsöre le kell darálni McCreevel. Még Sombra lehet jó, de majd látjuk én még csak épp kipróbáltam. Ha nem arcade-on vagy és nem 4 van belöle egyszerre akkor tuti könnyebb legyakni.

-
bazs0811
tag
válasz
Pocok256
üzenetére
Ok,ha nem szól bele, akkor sok kiegyensúlyozott meccsnek kellene lennie azon a szinten ahova tartozok. Ha alatta vagyok, könnyü majd amikor elérem a szintem egyre nehezebb tovább jutni. Ehhez képest viszont rendszeresen van hogy 10-böl 1 meccset nyerünk illetve az ellenkezöje amikor kikapcsolt monitorral is lehozzuk simán a meccseket egymás után.
Kocajátékos vagyok, nem profi de minden nap játszok (ha 3 lose van zsinórban ranked-en, akkor kilépek mert akkor nem eröltetem) átlag SR ~ 2200 de 2000-2400 között jövök-megyek igen figyelemtöl, meg lámaságoktól függöen, de nem vagyok róla meggyözödve hogy a rendszer nem szól bele a dolgokba. És nem a helyem a gond az aranyban, mert azt lesz*rom hanem az hogy nagyon úgy érzem, hogy napokig szivat a game, utána meg enged...Nah 877 ranked game alapján (ebben van hétvége, solo, este, reggel, részegen, odafigyelve stb:
Season - winrate - win-lose-draw
S3 48.6% 90-95-13
S4 52.2% 106-97-11
S5 45.5% 51-61-6
S6 47.5% 58-64-3
S7 48.0% 47-51-1
S8 43.2% 41-54-0
S9 53.6% 15-13-0
àtlag: 48.4% 877Azon kívül hogy 50% alatt van az átlag azért elég szük tartományban mozog szezononként is és alig t´rnek el az átlagtól...akkor sem ugrik ki amikor 3 hétig 1500-1600 környékére estem le, és onnan másztam vissza, de akkor sem amikor másik szezonban 2500-ig mentem. Na mindegy...(bocs a hosszú hsz-ért)
-
bazs0811
tag
válasz
Pocok256
üzenetére
Te most komolyan ott ülnél 1 órát a gép előtt és azért várnál hogy 5 hülye helyett csak 2-3 legyen a csapatban?! Ez nem életszerű, ugyanakkor azt sem garantálja hogy egy óra után az a bizonyos meccs jó lesz és mindenki elégedett lesz a csapattal. Most is dönthetsz úgy hogy ülsz a menüben egy órát...az esély a rendes társakra nem kevesebb...
-
bazs0811
tag
Brigitte éles !
-
bazs0811
tag
válasz
freeknight
üzenetére
Valahogy így képzelem a zsidó hero-t: Képességek: Elnyeli a játékbeli pénzed, aranyfegyvereket minden játékostól zaciba veszi, ad heal-t, de csak keveset és aztán duplán veszi vissza, ulti: minden játékosra hitelt ad, miközben pénztornádóval shield-eli magát.
Mindehhez egy unique skin: Soros György skin ...no offense, no political content. Csak a véletlen müve. -
bazs0811
tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Nekem az tünt fel már sokadszor, hogy van egy széria amikor tök jó csapatok jönnek össze egymás után, aztán jön a katasztrófa. És oké 50% winrate, de nem feltétlen az ellenfél jobb, hanem a csapatomban mintha egér meg monitor nélkül játszanának sokan...6-an megyünk 7 felé, hogy a picket meg a leavereket ne is említsem. Aztán jön ismét 5-6 jó kör normális csapattal amikor érdekes módon ismét tudják mit kell hozni és hogy kell játszani. Mindez 200-300 SR-en és akár egy estén belül lezajlik. Hétvége meg halál...
-
bazs0811
tag
-
bazs0811
tag
válasz
Swinegod
üzenetére
Mercy lehet gyengus volt, azért nem volt gold heal-je (vagy nagyon fókuszáltak rá). Egy jól időzített gravi eldöntheti és lehet nálatok el is döntötte a meccset mivel nem tudtak miatta contestelni a végén. Zarya ilyen...a teamkill-ek 99%-a is Zarya ultival kezdődik. Aki chatbe írt lehet killcam-en épp Zarya-t látta ahogy ellövi a gravit és tetszett neki, ilyenek ne essenek rosszul, magadhoz képest mérd a meccset.
Supportként ez a dolgod hogy kihuzd a segg*ket a sz*rbó ezért pedig nem mindig jár hála.
-
bazs0811
tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Hááááát...én nem vagyok egy pro de egy 1100-1300 dmg/min és emelett 1200-1300 heal/min simán hozható vele közepes playerként. Jó oké nem minden mapon és metában. De már hogy a fenébe ne kellene a játékkal foglalkozni vele...sőt nagyon is oda kell figyelni a csapatra. Továbbá speed módban elég jól lehet tolni illetve tartani a payload-ot, a hatékonyság nem csak a heal-ben merül ki.
Ezt brumi1024-nek szántam.
-
bazs0811
tag
Nálunk most a fele csapatot kidobta, mi 3-an ellenfél 4-en, Payload finish előtt 3 méterrel, majd az ellen csapat 6 fő mi maradtunk hárman.

-
bazs0811
tag
Az milyen matchmaking, hogy az ellen csapatban silver meg gold keretes portrék alatta annyi csillaggal hogy alig fér el a monitoron, nálunk meg két csapattársnak 3 csillag a többiek meg csillag nélküliek ?! CSináltam printscreent de sajnos elfelejtettem lementeni. Tudom hogy csak a "munkaórát" jelzik a portrék, de azért általában ekkora különbség megjelenik a játék minöségében is. Mondjuk lehet valami troll csapat volt aki deranking-olt mert elég simán hoztuk, úgy tünt mintha az ellenfél keze le lenne kötve és szájjal kezelné az egeret...
-
bazs0811
tag
Ó, soloban nyomom és midnen második szezonban lemegyek 2200 környékéröl 1600-1700-ra 2 este alatt, majd vissza 2000 fölé. Igazából semmi nem változik, de valahogy visszakerülök. Kimászni nehezebb, én általában ott rontom el hogy néha a metát nézem és ahhoz választok höst nem pedig azzal tolom amihez kedvem van. Ezen a szinten soloban ugyanis kb mindegy mit viszel...úgyis 2 sniper és 3 dps instant pick. Mondjuk a vicc hogy a minap így hoztuk 1850-es rankon Hanamurát, heal nélkül

-
bazs0811
tag
A pattogás elég random és a szívás is hamar eldobja az enemy-t. Nekem úgy tünt hogy a távolság is fontos, és nem annyira "ragaszkodó" mint Symm arcleszívója. MAjd még biztos pofozgatnak rajta, nekem is tetszik egyébként. A "Kamehameha" ulti sem túl erös szerintem, bár egy Zarya kombóval megnézném mit tud.
-
bazs0811
tag
Apa kezdődik...2100-ról 2 nap alatt 1900-ra. Egyetlen game ment el disconnection miatt. Kb 3-at nyertünk összesen a több mint 20-ból. Tartom Mei-el a payloadot kezdőn Route 66-en egészen overtime-ig, meghalok, mire visszaérek eltolták az első checkpoint-ig úgy, hogy a többiek mind ott voltak elöl. Perssze volt Symm de teleport sehol, 3 dps, a csapatban (instant Genji) 4 gold nálam...agyalok a "troll season"-ön.
-
bazs0811
tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Osztom, a hétvégén végig 7 évesek...a feleségem meg itt savaz közben hogy kikkel játszok

-
bazs0811
tag
válasz
freeknight
üzenetére
Nekem tegnap azt csinálta amit még soha, felugrott 850-900 ms-ra a pingem, majd néhány perc múlva 200-ra le, majd ismét fel...pedig nem ment semmi a háttérben, ha megy is akkor sem nagyobb a pingem 50 ms-nál. 3 kört mentem a másodikon stabil 10-140 ms votl ap ing a harmadikban pedig ismét magasabb. Le is buktam vagy 90 SR-t
-
bazs0811
tag
Szia! Segíteni nem tudok és meg sem nyugtat tudom, de nekem is van random disconnection. Néha napi 2-3 néha egy héten semmi. Rankedre általában vissza tudok menni de néha nem, 10-ből 9-szer akkor dob le ha nyerésre állunk
Nem találtam megoldást. Ausztriában élek, nem magyar szolgáltatóm van, német szerverek vannak közel és másnál nem tapasztalom én sem. BF1-et tolok én is néha még.Igen, minden season elején 10 besoroló meccs van.
-
bazs0811
tag
De ha arany van kill, obj.kill meg dmg-ben is az már jelent valamit. Plusz Lucioval könnyen lesz gold obj. time és heal is. Egy medál szerintem sem jelent sokat de ha 4-5 arany/silver medálod mondjuk egy Zenyattával míg van 3 dps a csapatban, az már valamit elárul. Egyébként aki chaten tolja a medáljait mindig annyit mondok hogy szép, de nem ez az objective, nem ettöl lesz win/lose, de hát na...hiába.
-
bazs0811
tag
A ti soldieretek legalább rakott heal-t
Láttam valami popular youtube videót ahol azt elemezgették hogy 1 tank elég és ez az új meta stb....vannak akik ezt készpénznek veszik minden esetre. A másik eset hogy a kötelezö Hanzo-Junkrat mellé 10-böl 9-szer jön 1 tank 1 Genji és 1 healer aztán az hogy def vagy attack az mindegy. -
bazs0811
tag
Nem symm map, nem is mondtam hogy mindig müködik de többnyire jót lehet darálni. Az oldalsó kijáratot védi két csapattárs, a felsöröl meg nem mindenki tud olyan messze menni hogy a turret ne érje el. Megindulnak ki a kapun általában Rein-nel a pajzs mögött én meg ráküldök egy bubit meg megyek leszívom az arcukat hipp-hopp. Amire majomra vált van teleportom és még mindig nem jöttek ki a kezdöröl. Utána symm kuka. Ha Genji, Zarya, Winston van az enemynél akkor eleve felejtös.
-
bazs0811
tag
Junkertown def-en Symmel körberakom a kaput turettel, ketten védik a bal oldali kijáratot és 5-böl 4-szer alig tudnak kijönni kezdöröl illetve kb 45 másodperc alatt van teleportom. Aztán majd váltok az elsö checkpoint elött. Rommá lehet szivatni az ellenfelet egy ideig.
-
bazs0811
tag
válasz
Pocok256
üzenetére
Nem értékelem magam felül (még mielött azt hinném általánosságban beszélsz, tudom hogy nem
), az egzisztenciámat legkevésbe ez határozza meg.
Nekem ennyi a valóság: érezhetöen nagy a kontraszt, ùj szezonban 10-böl 9 meccs instant lose vagy win, és a maradék 1 is lose leaver miatt...talán egy élvezetes és végigjátszott (overtime stb.) kör volt eddig.
Olyan szerencsétlenkedés van amit korábban silver alsó-ban láttam csak most 1000 SR-rel feljebb. -
bazs0811
tag
válasz
Joezyka
üzenetére
Nem tudom...az elözö szezonokban lehet ledobált embereket silver-be me bronzba, engem is egyszer de hamar felmentem a kis 2300 körüli szintemre, ott volt lose streak néha de azok is vállalható meccsek voltak.
Most szerintem sokkal több világtalan van még magas rank-on a season elején, vagy fogalmam nincs mi van de tényleg csupa sírás az egész meccs. Ordibálnak a mikrofonba, sírnak a cseten, nincs értelmes pick, váltás föleg nincs...koncepció semmi. Néha csak nézek hogy ez valami Blizzard féle emberkíserlet vagy kandikamera ?Tegnap 3 percig meg sem mozdult a payload (Gibraltar attack)...jó váltok tankról tracer-re a másik srác meg DVra...betoltuk majdnem utolsó pontig a payloadot, volt vagy 4 ultim, killek dmg minden, folyamatosan szedtem le a supportot...a srác aki végig dumált a játék alatt az utolsó 40 másodpercen torka szakadtából visítozott hogy váltsak heal-re. De úgy visított mint az idegbeteg gyerek a youtube videón amikor törlik a wow accountját. Csak azért nem némítottam mert nem hittem el hogy ilyen van

-
bazs0811
tag
válasz
MeghaL0L
üzenetére
Dettó nálam is, solo-ban vasárnap 6 lose 4 win arány mellett, egy szoros meccs volt, a többi sima win vagy 40 másodperces lose. Igazából mindegy lett volna ha leavelnek, hamarabb vége lett voln a szenvedésnek. 2350 környékén zártam, most 2200 körül tett be ami elhanyagolható drop, figyelembe véve a hupákolást amit müvelt a csapat.
Azt figyeltem még meg ha van egy 4-es premade, meg 2 solo az gyakorlatilag 100% hogy lose lesz
Adott ugyanis 1 mercy, 2 dps egy tank a másik két solo tag meg le van sz*rva a csapatban. a 6 lose-ból 5 ilyen 4-5 tagu premade volt mindkét oldalon. Kérdeztem mit hozzak, ha nem müködött váltottam de nem sokat segített... -
bazs0811
tag
6,5 GB-os patch ?!

-
bazs0811
tag
válasz
dark knight
üzenetére
Hi! Nekem i5 6600 van 1060 6GB strix 16GB Ram (2400Mhz) Full HD-ban mind-high beállításokkal 180-190 fps. Szerintem High-on a 140-150 fps is simán összejön hasonló konfiggal.
-
bazs0811
tag
válasz
architect26
üzenetére
Plusz van a jobb felső sarokban kill feed vagy minek hívják, látod ki hal meg, ki ölt kit stb...elég "hasznos" is tud lenni.
-
bazs0811
tag
válasz
Hannibhál
üzenetére
Ana rendes tank/dps nélkül papír...most kezdtem el vele tolni mert érdekel és tetszik, lehet funolni, majdnem annyit mint mei-el, de nem egy éltbiztosítás. Zarya most jó, mert a majom népszerü és rárakod a bubit máris 40%-on a charge. Kár hogy az elözö szezont majdnem végig vele toltam és mostanra meguntam kicsit...
-
bazs0811
tag
válasz
MK VII
üzenetére
Ez így van, lose streak után jönnek a win-ek tehát mindig van akinek az adott meccs egyezik a trenddel és lesz akinek ugyanaz a meccs épp ellenkezik vele. Ez normális. A te 1 win-ed is lehet valakinek már a 10. lose...meg persze az egész játékos társadalom feszt sír.
Az egyetlenösszefüggés ami bebizonyosodott az elmúlt évek alatt és ami már a Battlefield-ekben is elöjött: ha sörözök/fröccsözök játék alatt, romlik a teljesítményem, ha kólát iszok pedig javul.

-
bazs0811
tag
válasz
Derrewyn
üzenetére
Elözö szezonban én is felmásztam 800at indulástól, de hétvégén le is tette ma game-et, mert bazárimajom invázió volt. Na mondom hétfö, kedv is van, asszony is távol, kutya is vele van...minden adott, megtolom. 5 lose-ra jutott 1 kínkeserves win. Totál olyan volt 2200-on játszani, mint annó 1600-on. Rossz pickek, kóborló csaarttársak...pontra bemenni, megpróbálni elfoglalni..áhhh.
És korábban a csapattársak között volt aki winstreakben volt míg én lose-ban, de most minden meccsen rákérdeztem és 4-5 csapattárs írta hogy folyamatos loseban van napok óta. kb 15 meccsböl volt 1 élvezhetö. De mindegy is, csak azért jöttem ide a fórumra rinyálni, mert ha itt kisírom magam mindig fordul a kocka és jön a win streak

-
bazs0811
tag
Az miért van hogy hogy 3-4 napja mindenki azzal kezd hogy "dont troll pls" és írja hogy folyamatosan lose-ban van? Leaver nem sok volt de troll igen, és mindenki kivétel nélkül panaszkodik hogy leszállóban van....WTF? Olyan meccseket bukunk 30 menet óta zsinórban (1-2 win befigyel azért) hogy ha bekötött szemmel hátratett kézzel egér nélkül játszanánk sem menne rosszabbul...
-
bazs0811
tag
válasz
Jinxb1rd
üzenetére
Vagy lehetne az a rendszer ami az Afro Samurai-ban, hogy van két fejpánt az 1-es és a 2-es. Ezeket két harcos birtokolja, a legerõsebb az 1-es fejpántot, a második legerõsebb a 2-est. Aki megszerzi az 1-es szalagot, onnantól, hogy megkaparintja arany élete van, szinte istenként tisztelik és csakis a 2-es számú harcos hívhatja ki párbajra.
Viszont a 2-es számú harcost bárki kihívhatja, ezért ő folyton szív...
-
bazs0811
tag
Nah előző szezonban 2200-ról lerakott 1600-ra és onnan másztam fel 2500 fölé kicsivel, majd 2400-on zártam. Tegnap lenyomtam este a 10 meccset. 6 win, 3 lose 1 draw. Ebből két lose valami hihetetlen amatőr menet volt 3 fős premade-del a csapatban. Én sem bánnám ha solo only lenne a placement mert a 2-3 fős kis csapatok általában saját utat jártak és inkább károsak voltak. Nah de mindegy...2200-ra berakott ami nem egy irreális drop.
-
bazs0811
tag
Tegnap comp-ban tank nélkül (mercy-zenyatta/lucio - tracer - soldier - reaper - junkrat) gyöztünk Rout 66-en pedig ketten direkt trollkodtak és a poén hogy az ellenfél szenvedett, próbálkoztak, de valahogy nem sikerült nekik pedig az átlag SR magasabb volt náluk.
Bele sem merek gondolni mi lett volna egy Orsival a csapatban... -
bazs0811
tag
válasz
Mukucs
üzenetére
Nem jellemző...ellenben a sokszor retardált community-vel. Néha azt kívánom bár csalna

Tegnap volt egy Rein a csapatban (kb 10 éves volt a srác) és egész jól tolta Nepálon, de utána Soldier-re váltott azzal már nem ment annyira ezért a másik csapattag besértődött, MEi-t hozott és végig a saját csapatát akadályozta falakkal. Amint tudta, rakta elénk....
-
bazs0811
tag
Ma 10-ből 7 Anubis....mi ez a map rotation...biztos hogy figyelnek és tudják hogy nem szeretem ezt a mapot.
-
bazs0811
tag
válasz
kicsako
üzenetére
Bíztam benne hogy csak disconnect és visszajön, mert nekem is van néha DC de szerensére 99%-ban visszaodob fél percen belül. (Nyilván valami úton-módon mindig overtime-ban, vagy a finishben a legnagyobb rush-ban dob ki.). Nem tudom, nöha az az érzésem hogy figyelnek...
Egyik meccsen volt velünk egy Mcree aki brutál mód tolta, állítása szerint top EU 100 player-ben benne van. Nem néztem utána. Aztán pedig a következö meccsen a flém és széthullás tökéletes iskolapéldája volt látható. Egy elég kemény döntetlen volt Dorado-n, aztán mindkét csapat kapott 1-1 percet. Mi kezdtünk, elsö checkpoint meglett overtime-mal, majd végig overtime és beltoltuk a payload-ot a cél elötti utolsó kanyarig. Az ellenfél végig chaten szidta egymást , aztán amikor ök támadtak le lettek darálva és le is járt az idejük.

-
bazs0811
tag
Áááá...felmásztam 2450-ig, mai 6-os winstreak...jó csapat, durva meccsek erre az utolsónál ahol meg lehetett volna a platina, a tetves leaver miatt buktunk. 5v6-ban is majdnem lehoztuk de Anubis-on kevesek voltunk így.

-
bazs0811
tag
válasz
brumi1024
üzenetére
Igen ez jogos, az kimaradt hogy az eloszlás nem mindegy. Nekem hétköznap van kevesebb, hétvégen valamievl több idöm tolni. pl.: 5-6 napig napi 2-3 meccs és 80%-a vesztes, majd a 7. napon win streak, 10 meccs zsinórban nyerö, visszamászok valamennyit és kezdödik a kör újra. Nyilván függ az adott idö alatt lejátszott meccsek számától is. Aztán elszórtan befigyel még pár win és meg is van a 50:50, de érzésre az marad meg, hogy egy hét szívás egy jó délután ellenében...
Volt egy-két jó napom múlt héten, win rate meg is ugrott kicsit, meg is lepödtem majd egyik meccsröl a másikra mintha egy teljesen más szférában játszanék. A közösség olyan amilyen. Tegnap két meccsen orosz trollok, majd a harmadikon leaver. Zsinórban 3 vesztes meccs után én abba is hagyom arra a napra a játékot mert volt szerencsém lecsúszni nekem is. Csak hát hiába váltasz höst, hozod a legjobb formádat ha van 1-2 inkompetens a csapatban akkor mindegy, lehet agyalni meg levonni a következtetést miben lehettél volna jobb de annak akkor lenne igazán értelme, ha a csapattársak is normálisan teljesítenének és lenne mihez mérni.
-
bazs0811
tag
Amikor én megakadtam 1700 körül S3-ban Soldier-rel toltam mert egyedül is túlél, viszont a helyezkedésre figyelni kell. Kicsit vissza is billentette a lelki békém az a pár win.
Akik 1600-ról hipp-hopp felszaladtak 2500-ra, azok soloban csinálták?
Én soloban be lettem rakva S3ban 2000-re, aztán azonnal lezúgtam 1600-ra, utána szenvedés, de lett egy jó random csapat akikkel együtt maradtunk és egy délután felmásztunk 2000 fölé. S4-ben soloban a besorolókon lerakott 1700-ra és 2 nap alatt másztam vissza 2200-ra (solo szintén) de egész héten talán 1 win ha volt. Érdekes ez is, de a legnagyobb gond nekem még mindig a leaver társadalom...
-
bazs0811
tag
válasz
Mad_Wolf
üzenetére
Imserös, 3-4 napja lassan de biztosan haladok felfelé, meg is lepödtem a sikereken nah de tegnap, fordult a kocka...csupa alacsony szintü silver-gold csapatba tett 4-5 csillagos gold-plat csapatok ellen. 4-szer egymás után, amiböl 2 meccset úgy ahogy megúsztunk, a másik kettön leave-er votl tehát instant bukta. Gyorsan be is fejeztem a játékot. De hogy egy klasszikust idézzek:
„Van, hogy megeszed a medvét… És néha… hát… a medve esz meg téged.”
-
bazs0811
tag
válasz
MK VII
üzenetére
Más multiplayerben van gond? Menniy idöt játszol, illetve jellemzöen mennyi idö után jön elö a hiba?
Próbáltad hogy elöször QP utána Comp. és fordítva? Mindkét esetben csak Comp.-ban fagyott ki a játék?
Fut az alkalmazás a háttérben? (külföldi fórumon hasonló hibával fut, de ott quickplayben is fagyott a jaátékos)Külföldi fórumokon többeknél elöfordul a hiba, Radeon 7700-as széria és korábbi GTX-ek esetén gyakori. MSI afterburner, D3DGear is okozhatja. Másoknál BIOS frissítés simán megoldotta, vagy egy gyári visszaállítás vagy egy korábbi verzó telepítése. Asus Xonar is okozhatja, illetve ilyen spéci hangvezérlök aiket a gyártók adnak az alaplaphoz. Azért ne zárd ki a hardwaret, föleg hogy babrált BIOS-od van.
Illetve van egy olyan opció a Vezérlöpultban, hogy " allow applications to take axclusive control of this device" amit ki kell kapcsolni és kipróbálni úgy a játékot. Illetve hangeszköz driverek, OC driverek eltávolítása segíthet. CPU limit beállítása esetleg.
Sajnos egyértelmü megoldás nincs, több tippem sincs.
-
bazs0811
tag
válasz
Jinxb1rd
üzenetére
Nem kell viszonoznod, mert akkor ugyanazt teszed mint a lány (vagy a barárja, nem tudom kiröl van szó, de nem is fontos). Mérges lehetsz, de ne ítélkezz, majd az élet megoldja. Néha rövidebben húz az ember, ez már csak ilyen....szerintem a békát/bikát/bokát/bakát nyeld le, ha álomvilágban is él, nem biztos hogy olyan boldog világ az. Helyette, foglalkozz magaddal, le kell vonni a megfelelö következtetést, tanulni belöle és jusson eszedbe, hogy ami történt az Univerzum szempontjából pedig teljesen mindegy.

-
bazs0811
tag
Ez konkrétan arcade , no limit mód volt. Mentem kicsit lazulni meg gyakorolni aztán elkapott a multinacionalitás, ezért orosz Zarya-ként a német mapon japán DVa-kat gravitáltam szan-szét.

Zarya ultit, ha egy mód van rá Rein nélkül vagy szétvert pajzzsal érdemes, illetve igen, magad alá, mert ahogy berántja a gravi hirtelen úgysem tudja hogy akkor most mi van, ki merre...bár nekem sikerül néha random ellöni, föleg ha BF után játszok OW-t és spotolni akarok a "Q"-val. Ilyenkor jön chatbe a 2best ulti ever"
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
bazs0811
tag
Volt DVa 2 vagy 3 is, genji nem volt. Van pár órám DVa-ban de mindig beszippantott az ulti, max kirepülni tudtam belöle. Illetve néhány perccel késöbb amikor ellöttem az új ultit ugyanott (eichenwalde kapu) akkor beszippantott mindenkit a DVa-kat is.
Közben találtam fórumon: If you toss it into barriers like DVa defense matrix, Reinhardt shield or Winston barrier it gets absorbed.

-
bazs0811
tag
Nektek jött már elö Zarya ulti bug? Nekem már 4-5 alkalommal volt olyan, hogy ellöttem az ultit, elmondta a mondókát, repült a graviton aztán azonnal el is tünt és nem történt semmi, minden ment tovább...csak tölthettem újra az ultit. Random jött elö a hiba, írtam is a supportnak de nem tudom hogy másnál volt-e ilyen.
-
bazs0811
tag
válasz
MeghaL0L
üzenetére
Tanusítom...volt egy Hanzo a csapatban a minap, mondom várja már meg a Zarya ultit, szólok ha ellövöm és akkor ultizzon ö is mert hatékonyabb. No response, 2 perc mulva mégegy hanzo ulti...ismét semmi kill. Mondnom jóóóvanakkor...ki is kaptunk. Következö party, ismét elultizik egyet a nagyvilágba...már nem is érdekelt. Késöbb valaki váltott parah-ra és 3 kombót nyomtunk el egy kör alatt. Na az jólesett.Teszem hozzá nekem tracer is 10-böl 9szer 5vs6-ba teszi a csapatunkat, kevesen játszanak vele jól, az a kevés meg általában az ellenfél csapatába kerül.
-
bazs0811
tag
válasz
Jinxb1rd
üzenetére
Elsötétült a képernyö, vártam hogy jön a fömenü, de pár másodperc múlva potg bejatszas, szétesett minden és igen, mintha egy tereptárgyban lenne a kamera, de a képernyö 2/3-a fekete volt a maradém villogott. Nem történt ilyen korábban, utána sem. Mondjuk most jött uj NV driver...bár sztem nem ott van a gond. Egyébként amilyen játékosokkal összefutok, bár ne lenne kép egyáltalán...

-
bazs0811
tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Most nekem is volt meccs végén victry pose-nál meg a POTG előtt. Szétesett a kép, előtte soha nem volt ilyen.
-
bazs0811
tag
De a chargeot is Ana csinálja...tudja mikor fogja és dobhatná a whiskeyt is.
Mellesleg ma valami kandikamera az egész ranked ? 6-ból 6 vereség. Olyan pickek hogy az agyam eldobom, pluszba még se kép se hang a társaknál, se rang se semmi...lassan úgy vagyok ezzel az egésszel, hogy Trump elnöksége fényévekre értelmesebb dolog mint ez az egész cirkusz.
-
bazs0811
tag
Nah nálam meg épp az ellenkezöje történt, olyan mint amiröl csak mende-mondákban meg kétes eretedetü fórum hozzászólásokban láttam. Random emberekböl 2 meccs alatt összeverödött egy rohadt jó team, és 10-es winstreak-et toltunk. (nekem volt 10, másokét nem tudom). Hónapok óta elöször sikerült 2-nél többet nyerni egymás után. Ellenség állandán kérdezte hogy egy csapat vagyunk-e mert nagyon kiegyesúlyozottak voltunk. Parah végig volt, és mercy többynire heaelte is szépen, pick rendben volt, a csapat nagy része 1600-1700 környékéröl jött kivéve egy srácot aki 770-röl, rajta kívül mind 2000 felett végeztünk.
Ùgy tünik, csak panaszkodnom kellett kicsit itt a fórumon aztán megszánt engem is a Blizzard egy jó estével...viszont van egy olyan érzésem hogy egy darabig nem lesz ilyen ismét.
-
bazs0811
tag
Valaki mondja már meg, hogy az hogy jön ki, hogy veszítünk egy jó szoros meccset, ahol azért 3 gold 2 silver befigyel, játszom a role-t, de végül épp hogy csak kikapunk...-36 pont. Nyerünk nehezen +10 pont, nyerünk egy jó szoros meccset 4 gold 1 bronz + 2 (kettő !!!) pont, majd veszítünk és -28 pont. Nagy különbségek a csapatok átlagai közt nem voltak. Egyszerűen nem lehet 3 meccset sem nyerni zsinórban 1800 alatt, mert mindig van 1 vagy több bronz vagy akármilyen player aki azt hiszi ez a játék SIMS vagy minecraft...vagy nem tudom. Nincs csapat, és hiába van 1-2 gold a csapatban aki azt hozza le amit kén, nem elég.

-
bazs0811
tag
válasz
kicsako
üzenetére
Hasonló sorolóm volt, és kb ugyan erre a szintre rakott....bár egy hétvége alatt lecsúsztam, aztán idöm sem volt most tolni, talán ezen a hétvégén.
Teljesen életképes, én DVa-s vagyok inkább, de a random hero-s módban sokszor kapom a disznót. Gyakori pick, szinte mindig van egy valamelyik csapatban. -
bazs0811
tag
-
bazs0811
tag
válasz
Mustármag
üzenetére
Kedvencem amikor ezzel jönnek hogy Ana a legjobb pharah ellen. Jó amúgy, de ahogy mondod, a harmadik találatot már vagy beadjuk vagy nem...és akkor kb. a heal ki is esik. Ugyanakkor DVA-val is szépen le lehet darálni, genjitől is látni sok gameplay-t ahol aprítja pharah-t, Zenyatta is jó.
Én 3 nap alatt majd 20 meccsből 1-et nyertem rankeden, plusz egyet majdnem, de leave-elt a csapattárs így buktuk is persze, úgyhogy lecsúsztam valami 1700-ra 2060-ról. Itt most úgy kezdődik a pick, hogy mindenki felsorolja hogy mivel nem tud játszani és kb. van 1 amivel szerinte tud. És nem érti miért mondja a másik hogy menjen qm-re gyakorolni meg tanulni...szerintem innen már nincs vissza út.

-
bazs0811
tag
válasz
xPraetoriaNx
üzenetére
Jaja...tegnap placement meccsen zsinórban 4 hook-om volt falon vagy valamin keresztül, Roadhog flankelt végig Anubison és én mint healer - Zenyatta - nem igazán tudtam érvényesülni így, ami nem lett túl volna nagy baj a másik healer (Lucio) esetleg tette volna a dolgát de nem tudta hogy kell healre kapcsolni.
Eslö kör után: 2 kill - arany, 0:20 sec objetive time - arany damage valami kb 2500 - ezüst, heal - kb 6500 arany. Nah hát mindegy...második kör, most nem Roadhog, helyette soldier...a srác ismét flankel, leszed vagy 3szor B pont elött jobbról a kapunál. Beírom hogy Soldier flankel jobbról, erre a Reaper a csapatból: heal nélkül nem tudom kinyírni, szar a heal...erre látom hogy bal oldalt a B-pont mögött csatangol egyedül, köze nincs Soldierhez...nézem a statot: damage bronz, kill meg heal arany nálam....persze kikaptunk mint a sz@r

Mondjuk felhoztuk a meccset egész jól, de a pharah - mercy páros jól tolta az ellennél. Ledarálom Mercy-t, szinte halott, én meghalok, Mercy meg minimál élettel healeli az ellent, és látom mindenki lö mindent, csak Mercyt nem, így az boldogan healeli a tankot...nah most ilyen csapattársakkal ellenség sem kell a pályára

-
bazs0811
tag
Én azt nem bánnám már nagyon ha Roadhog hook-jával kezdenének valamit, mert az csak egy dolog hogy elér amíg a szem ellát, de úgy ránt át falakon hogy csak pislogok....régen a DOOM-ban ehhez cheat kellett, itt meg már szinte feature

Új hozzászólás Aktív témák
- G.SKILL Ripjaws V 2x4GB 3000MHz DDR4 kit
- APC Smart-UPS 1500VA LCD RM 2U (SMT1500RMI2UC) - űj ára 450.000Ft
- Digitus Network Cabinet 19'' 42U DN-43000 white - Rack Szekrény
- BROCADE Ruckus ICX7150-24port - Switch - több db - 130Gbps
- 3D nyomtató - SAURER MarkingSolutions Signum Eco Lasersysteme - laser marking system
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Akkor már most elönyöm van ? 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Tanusítom...volt egy Hanzo a csapatban a minap, mondom várja már meg a Zarya ultit, szólok ha ellövöm és akkor ultizzon ö is mert hatékonyabb. No response, 2 perc mulva mégegy hanzo ulti...ismét semmi kill. Mondnom jóóóvanakkor...ki is kaptunk. Következö party, ismét elultizik egyet a nagyvilágba...már nem is érdekelt. Késöbb valaki váltott parah-ra és 3 kombót nyomtunk el egy kör alatt. Na az jólesett.