Hirdetés
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Google ad-tech: a bíró szerint illegális monopólium, az USA feldarabolná
- Kibertámadás: rávették az IT-s ügyfélszolgálatot, hogy resetelje a jelszavakat
- Felfüggesztették a nemzetbiztonsági tanácsadó által választott üzenetküldőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-Nomad-
tag
Valahogy azért eljutottam idáig:
1. létrehoztam egy új címet beállítottam a 2FA-t (itt email vagy sms a jobb választás? én sms-t állítottam be+ authentator-t használok belépésre)
2. létrhoztam egy új alias-t beállítottam elsődlegesnek (bár nem tudom jó ez így)
3. helyreállítási címnek csináljak egy új fiókot vagy meglévőt használjak?
4. win11 telepítésnél azt a címet használjam amit elsődleges aliasként állítottam be?
5. hol tudom letiltani az automatikus küldést?
a válaszokat előre is köszi -
-Nomad-
tag
Ledgeri:tudnál segíteni?egy új email címet akarok létrehozni csak és kizárólag w11 telepítéshez.a leírtak alapján van több dolog amit nem értek pl:
Amit mindenképpen ajánlok: egy teljesen új, sehol máshol, vagy másra nem használt, és automatikus küldőnek nem beállított, új alias emailcím létrehozása, ami lesz a csak és kizárólagos belépési/belépős emailcím (pár menüvel arrébb van)
szóval részletesen leírnád lépésról lépésre hogyan csináljam? előre is köszi.sajnos nem értek az ilyen beállításokhoz pl automatikus küldés kikapcsolása -
-Nomad-
tag
köszönöm a segítséget!
-
-Nomad-
tag
Sziasztok! a segítségeteket szeretném kérni.havonta kapok zsarolólevelet a fiókomba és a kérdésem hogy ha beállítok egy új aliast akkor nem kapok ilyen e-mailt?honnan tudják a címemet?nem akarom törölni a fiókomat mert hozzá van adva az office 365 előfizetésem.az a helyzet hogy még letiltani sem tudom mert valamiért nem engedi .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Linux kezdőknek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- One mobilszolgáltatások
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Gitáros topic
- Battlefield 7
- További aktív témák...
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest