Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok! Android-os Outlook-ban hogyan tudom beállítani a frissítések gyakoriságát? Manuálisra szeretném állítani, mert a másodlagos mail címemet használom ezzel.
Köszi!
-
Sziasztok! A munkahelyemen tartományban vagyunk és szerveren tárolódnak a leveleim, ahol röhejes méret áll rendelkezésemre. Hogyan tudnám azt beállítani, hogy csak az elmúlt 2-3 hét levelei maradjanak meg a szerveren és minden más a gépen tárolódjon? Egyáltalán lehet ilyet?
-
Hali! Valaki segítsen rajtam, mert mindjárt megőrülök. A munkahelyemen kaptam egy email címet a nevem alapján. A munkahelyi gép tartományban van és MS Exchange-en keresztül Android mobilról remekül el tudom érni. Csak is akkor, ha minden tanúsítványt elfogattatok vele a beállításokban.
Nos a probléma akkor van mikor Windows-on szeretném konfigolni az Outlookot. Csináltam egy print screent az Android beállítás és a Windows beállításról. Minden ugyan az és még sem megy a Windows alatt... Kérlek help me!
A képen piros a cégnév, a zöld a felhasználónevem. "vezetéknév.keresztnév"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Starcraft 2 Collector's Edition
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest