Hirdetés
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Google ad-tech: a bíró szerint illegális monopólium, az USA feldarabolná
- Kibertámadás: rávették az IT-s ügyfélszolgálatot, hogy resetelje a jelszavakat
- Felfüggesztették a nemzetbiztonsági tanácsadó által választott üzenetküldőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én ezeket hagyom a fenébe. Volt olyan hely, ahol nem fogadták el a outlook levelezőt. Meglepett nagyon.
Havonta egyszer megnézem és kész. A szolgáltató lejáratta magát. A progi is kínosan pocsék. -
Az Outlook - ki kell mondanom - egy kalap szar.
Napok óta baszik szinkronizálni. Szerinte nincs netem... Aha.. Akkor hol írok most?
Pár próbálkozás után befejezi és csak újraindulás után hajlandó megint csinálni kíséretet...
Ami persze sikertelen...
Majd kitalálta, hogy az új kinézet (minmál, kusza, pocsék méretezés) helyett nocsak, van régi is - visszavált... Ami szintén nem szinkronizál.
Ez a program egy rossz vicc. -
Azért ez szép teljesítmény.
-
-
válasz
BigManus #8863 üzenetére
Elég önálló vagyok és szemfüles. Újrakezdtem a beállítások átnézését.
Kezdtem azzal, hogy a Surface szoftvert is bekapcsoltam. És beléptem a microsofthoz is.
Jött a szokásos csuklás.
Innentől kezdve a beállításokban feltünt, hogy a E-mail hozzáférés ki volt kapcsolódva.
Ahogy átkapcsoltam, elkezdtek ömleni a levelek.
Most arra gondolok, hogy az új kinézetű Outlook kinyírása büntiből kikapcsolta a beállítást. Én ugyanis ennek a közelébe sem jártam a gép megvétele után.
Nagyon rafkós! Droidnál már megszoktam, hogy gyomlálni kell a frissítések után. -
Sziasztok!
Rákerestem erre a topikra. Igyekeztem tájékozódni, de mivel egy megoldási kísérletre sem jött el a megoldás - hozzátok fordulok.
Eddig szép nyugodtan tette a dolgát... Majd a géphez adott Outlook meg akarta újítani magát. Sosem engedtem.
De egyszercsak csuklott a gép egyet és lőn - telepítette a friss, rettenetes, kusza - használhatatlan és áttekinthetetlen új szoftvert.
Mivel a trágya kinézettel napi 1-2 hirdetés is érkezett - visszaállítottam a kényelmes, megszokott régire.
Innentől javítást kért és február közepe óta nem kisérelt meg levelet sem letölteni. Se ki - se be!
Elvégeztem a javítást... Vagyis kattintottam a javítás gombra... ami nulla visszajelzést adott.
Semmi reakció.Mit lehet még csinálni? Abszolut semmi változást nem látok sehol. Kapcsolók maradtak, beállítások szintén. Van ami eddig sem volt bekapcsolva soha, így nem a játék optimalizáció és felolvasás a baj.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Grand Theft Auto GTA Vice City PC
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
- AKCIÓ! LG 27MP58VQ-P 27 FHD 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest