Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- SSD kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS notebook topic
- Nem csalás, nem ámítás: megérkeztek a Xiaomi notebookjai
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kompakt vízhűtés
Új hozzászólás Aktív témák
-
anonymus89
addikt
válasz
Gubek-Einste #38984 üzenetére
Rendben, köszi meglátjuk mi jön össze.
Core2duo6600: köszönöm
-
anonymus89
addikt
válasz
Gubek-Einste #38981 üzenetére
Upc-s.
-
anonymus89
addikt
válasz
ArthurShelby #38978 üzenetére
3 db Tp-link 940N ver 2.
-
anonymus89
addikt
válasz
ArthurShelby #38976 üzenetére
Nem konfigurálhatók, a 4 db routert a 24-es switchre csatlakoztatnám.
Guest wifi nincs a routerekben. -
anonymus89
addikt
Üdv!
Fix ip-nk van egy Cisco 3925-ös modemmel plusz egy 48 portos switch és most lett berakva egy 24 portos. Azt szeretném, hogy a wifinek külön hálózata legyen és ne lássanak rá a belső hálózatra.
Hogyan lehetne megoldani? -
anonymus89
addikt
válasz
Gubek-Einste #35342 üzenetére
Kábelcsere megoldotta, köszönöm!
más. kihelyezésre került 2 db Cisco 3208-as modem layer 2-es configgal ami a 2 épületet köt össze. Annyi kérdésem volna ezeknek van saját ip-címe mait hálózatra kötve kioszt a router? kell-e engedélyezni tűzfalon mert a beüzemelés után csak az egyik épületből látn a hálózatot a másikból vissza sajnos nem megy.
Gabesz87: eszközhiba kilőve mert még 3 gép arról fut tökéletesen
-
anonymus89
addikt
Udv!
Volna egy olyan kérdésem, hogy egy fali aljzatból közvetlenül gépre dugva van internet viszont ha a switchbe csatlakoztatom és onnan a gépbe akkor nem kapip-t.
Egy jobb tendan az aljzat villog ami a dalból jön.Mitől lehet?
-
anonymus89
addikt
válasz
Gubek-Einste #31547 üzenetére
Közönöm a tippeket megnézem amilyen hamar csak tudom.
-
anonymus89
addikt
Sziasztok!
Barátomnak upc 120/10-es nete van de még is csak 90Mbit/s-et tudunk mérni speedtest.neten.
Asus M3A lapja van gigabites porttal, upc cisco EPC3925-ös modemet adott ami egy TP-Link WR1043ND v1-es gigabites routerrel van összekötve.
Miért nem tudunk a gépen mérni 120Mbit/s-et letöltésnél? -
anonymus89
addikt
válasz
urbi107 #30744 üzenetére
Ez nálam is előfordul Tp-link 1043V1 és Tp-link 941ND között. Mostanában elég sokszor megszakad pláne ha rajta vannak legalább 10-en.
Más: Tudnátok segíteni, hogy mivel tudnám ezt a wds között bizonytalanságot kiküszöbölni, esetleg eszközcserével. Vagy csak rosszul állítottam volna be valamit? Upc 120-as net van de a wds-ben a legtávolabbi helyiségben már csak 19-24Mbps-t lehet mérni. Úgy látom nagyobb igénybevételnél egyszerűen nem bírja olyankor megszakad és azt írja ip-cím lekérése egyfolytában. Kb. 5 perc múlva aztán megint jó egy darabig.
Van-e erősebb router ami mondjuk nagyobb hatótávot tudna biztosítani mint a 1043-as tp-link és akkor kivenném a 941-est?
Kábelezni sajnos nem tudok mert ahhoz fúrni is kellene. -
anonymus89
addikt
Sziasztok!
Mitől függ az, hogy rendszer felállásnál meddig vizsgálja a hálózati adaptert/internetelérést a pc?
-
anonymus89
addikt
válasz
Gubek-Einste #28872 üzenetére
Még valami ekkor ugrik a garancia?
-
anonymus89
addikt
válasz
Gubek-Einste #28872 üzenetére
Köszönöm szépen, átmentem a router topikba.
-
anonymus89
addikt
válasz
Gubek-Einste #28869 üzenetére
Köszönöm szépen a tanácsokat ma is sokat tanultam!
Érdemes lenne egy Wireless Range Extender-t vagy maradjak a routernél?
Ezekből is szükséges a 3 antennás vagy elég egy 2 antennával rendelkező? -
anonymus89
addikt
Sziasztok!
Nem tudom emlékeztek- e még a problémámra ezért leírnám még1x: adott egy Tp-link 1043-as router mely sugározza a wifit és ezt kellene továbbítani egy nagyterembe melynek közelebbik fala kb. 8m-re míg távolabbi kb. 28m-re van plusz a nagyterem után lévő előadóba is.
Otthonról elhoztam a 841-es routerem és WDS-ben kipróbáltam hol lenne a legcélszerűbb ahová tehetném végül egy elég magas helyre sikerült. A nagyteremben bárhova ülök mindenhol 30Mbit/s internetsebességet mértem az előadóban már csak 20-25Mbit/s volt a mért érték.
Ha az információim nem csalnak akkor igaz, hogy a WDS mód megfelezi a sávszélességet?Tehát a kérdésem, hogy van-e olyan vezeték nélküli eszköz mely nem felezi a sávszélt?
-
anonymus89
addikt
Sziasztok!
Adott egy 1043-as router és a kb. 30m-re lévő eszközök, amelyek a wifit vennék ha elég erős lenne a jel. Milyen megoldást javasolnátok kábelezés nélkül a wifi jel megnövelésére a távoli helyen?
Némelyik noti már dobálja a jelet az erősebb vevővel ellátottak még elmennek stabilan. -
anonymus89
addikt
Üdv!
A segítségeteket szeretném kérni abban, hogy építsek ki egy hálózatot egy lakás 3 egymás mellett levő irodájában úgy, hogy a 3 számítógépen tárolt adatok elérhetők legyenek bármelyikről keresve? A rádiót megtöri pár közfal valahol 2 is.
Érdemes wifin gondolkozni vagy csak vezetékes megoldás a jó megoldás? Milyen stabil, megbízható routerbe érdemes beruházni ?
Természetesen az internet elérés is cél a fontos adatok mellett.
Ha az oprendszer számít a gépeken sajnos erről jelenleg nem tudok nyilatkozni de win alapú az biztos.Ha valamit kihagytam elnézést kérek!
-
anonymus89
addikt
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem volna, hogyan tudnám kinyerni a régi ppoe kapcsolat felhasználónevét és jelszavát mert tegnap törölték és most ugyebár megint kéri.
Registry-ben esetleg nincs elmentve? -
anonymus89
addikt
válasz
VeryByte #22708 üzenetére
Két router van 2 különálló házban plusz még van egy a saját lakásán is és ott nyilvánost választott ki és megy itt viszont az otthonira nyomott és alvó állapotból wifin csatlakozva nem jött vissza az internet.
Egyébként csak a MSE van feltéve semmi más nem igazán sejtem mire gondolsz tűzfal beállítás alatt.... -
anonymus89
addikt
válasz
Gubek-Einste #22614 üzenetére
Valahogy összehozom, köszi a tippeket!
-
anonymus89
addikt
válasz
Gubek-Einste #22612 üzenetére
Wifi jön a gazdagépre >>>
A gazdaszámítógépen ossza meg az internetkapcsolatot az alábbi lépések végrehajtásával:
Kattintson a Start menü Vezérlőpult parancsára.
Kattintson a Hálózati és internetes kapcsolatok lehetőségre.
Kattintson a Hálózati kapcsolatok hivatkozásra.
Kattintson a jobb gombbal az internetcsatlakozáshoz használt kapcsolatra. Ha például modemmel kapcsolódik az internethez, kattintson a jobb gombbal a kívánt kapcsolatra a Telefonos területen.
Kattintson a Tulajdonságok lehetőségre.
Kattintson a Speciális fülre.
Az Internetkapcsolat megosztása területen jelölje be a Megengedem a hálózat más felhasználóinak, hogy ennek a számítógépnek az internetkapcsolatát használják jelölőnégyzetet.
>>>utp kábel be a gazdagépbe majd a router wan portba >>> célszámítógép usb wifi be és csatlakozás jelszó megadása után?Így jó lesz?
(elnézést a sok kérdésért még nem csináltam ilyet)
-
anonymus89
addikt
Sziasztok!
Az eset: wifi-s vevővel jön az internet a szg.-be és ezt szeretném továbbosztani wifis routerrel.
A másik géppel szintén wifi stick-kel venném a jelet mit kell tennem, hogy működjön a másik gépen is?
A továbbító szg.-en xp van a vevőn pedig win7.
Meg kell osztanom az internet kapcsolatot a hálózati kapcsolatokban a wifi-s hálózati adapternél?
Kábelen ment szépen eddig csak sajnos már olyan hosszú nincsen, hogy a másik szobába érjen.
Vagy teljesen rossz úton járok?Előre is köszönöm!
-
anonymus89
addikt
válasz
VeryByte #22439 üzenetére
Meg nem mondom milyen firmware mert azt pont nem néztem viszont eddig minden ment simán.
Ezelőtt is win7 64 bit volt és kb. 2 hete is azt raktam fel neki. Mikor frissen telepítve átvittem egyből csatlakozott most meg ilyen jelenséget produkál.
Nem volt újraindítás.Firmware-n kívül más nem lehet? (ha mobillal simán megy)
-
anonymus89
addikt
válasz
VeryByte #22437 üzenetére
Ahogy írtam wifin nem akar csatlakozni a noti csak úgy ha kihúzom a wan portjából a hálókábelt majd vissza.
Viszont mobil az pikk-pakk csatlakozik szó nélkül. Ezelőtt nem volt ilyen probléma csak most jött haverom és mondta, hogy ilyet csinál.
Alvó állapotból ha visszatér akkor sincs internet.Viszont itthon minden OK.
-
anonymus89
addikt
Szép napot!
Egy olyan kérdésem volna hogyan lehet az, hogy wifin mobilon keresztül felenged viszont notirol mar nem? Csak abban az esetben csatlakozik fel, ha a routerből háló kábel ki majd vissza.
tp-link 843n routerrol van szó de az itthoni 642g-n nincs ilyen problema.Értetlenül állok az eset elott.
u.i: az számít, hogy mi van beállítva Region-nak?
-
anonymus89
addikt
Üdv!
Van egy Árpád apánk korabeli gépecske, ami lassan a sírba fog vinni.
Most az a baja, hogy egy ezeréves routerrel (márkát ne kérdezzetek) nem akarja megosztani a netet winxp alatt.
A router menüjében állandón csak connecting megy de semmilyen ip, dns nem látható.....
Mac clone megtörtént. -
anonymus89
addikt
Sziasztok!
Egy laptop és egy asztali pc van megosztva a pc kábelen keresztül kapcsolódik a routerhez míg a laptop wifi-n keresztül.
Az a baj, hogy lassan 2 megával tudok másolni oda-vissza.
Tudnátok segíteni, hogy miért csak ennyi????Bocsi ha kicsit furán fogalmaztam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest