- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Mini kijelzős SSD-hűtő a Thermalright névjegyével
- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- Gyenge Wi-Fi otthon? – a leggyakoribb hibák és megoldások
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
PuMbA
titán
Én nem mondom, hogy te találtad ki. Én azt mondom, hogy a hiba abból fakad, hogy sokan nem értenek a géphez és nem tudják, hogy X program mit okoz Y programnál
Emlékszünk arra az esetre, amikor a Razer egér beállító programja fagyásokat okozott?Igen. Itt volt hír róla a PH-n. Amikor az RGB vezérlő szoftver bekavart a játékokba? Igen. Amikor az ASUS saját alaplap szoftvere az Armoury Crate belassította a játékokat? És sokaknál ilyen szemét programok vannak fent, aztán csodálkoznak, hogy problémás a gépük. Reddit-re bárki írhat bármit és nem tudhatjuk, hogy a gépük megfelelően van-e karbantartva vagy csak felhánytak rá 100db programot és lesz, ami lesz. Ez a Reddit hátránya. Én mindig csak mosolyogva figyelem ezeket, ahogy írják, hogy ne rakjuk fel ezt a drivert, mert probléma lesz vagy ne rakjuk fel azt a drivert...én meg felrakom és nálam nincs probléma. Nem hiszek a Reddit-nek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- Új, belépő szintű Radeont kapnak az OEM-ek
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Hálózati / IP kamera
- Óra topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- SSD kibeszélő
- Android szakmai topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- További aktív témák...
- DELL WD19 / WD19S dokkoló + 130W töltő
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB ZALMAN I3 NEO Chieftec 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 3500X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 Zalmann 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest