Hirdetés
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Milyen videókártyát?
- Gaming notebook topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Aktív témák
-
Zolaash
senior tag
Hű, megint történt pár dolog mióta nem írtam. Kissé be vagyok kólázva, így nehéz összeszedni azt a pár gondolatot.
A motoron megcsináltam pár dolgot. Felkerült a bukócső, meg minden szirszar. Az akksi elkezdett haldokolni,
ezért rendeltem újat. Az ökör fejemmel nem néztem meg tüzetesebben, csak a gépkönyvből kilestem, hogy 12V, 18Ah legyen. Megrendeltem, megjött. Nem jó, két centivel szélesebb a réginél, nem fér be. Mivel AGM-es, nem veszik vissza, hiába rendeltem neten. Szopóka. Hirdettem fb-on, vaterán, a kutyának sem kellett.
Végül az jutott eszembe, hogy berakom hátra a dobozba. Bekábelezem, semmi végleges átalakítás, ha kipurcan pár év múlva, akkor a következő akksi mehet vissza az eredeti helyére, miután gondosan kiválasztottam. Nagyon gusztusosan megcsináltam, egy szaki sem végzett volna jobb/szebb munkát.
A hátsó dobozt ki kellett fúrni pár helyen, de ezt lesz@rom, tényleg nem gond. Tegnap lett kész, egyetlen indítás erejéig volt próbálva, tekert , ahogy kellett.

Ó, közben béreltem garázst a "közelben". 10 perc gyalog, nem vagyok tőle boldog, de legalább gyalog megközelíthető, nem úgy, mint előtte, mikor az öregeim garázsában lakott. Btw 15 pénz/hó, ami egy kibaszott rablás, de nincs más lehetőség, ha nincs kínálat. A séta sem rossz az egészségem szempontjából, de a sétára kidobott időt lehetne bármi értelmessel/értelmetlennel tölteni.
Amiga ügy:
Megérkezett a PiStorm, be is üzemeltem, fasza lett. Kértem a szerzőtől hozzáférést a CaffeineOS-hez. Még csak kétszer néztem rá, jónak tűnik. Az RTG pont olyan rakat szar, mint 1200-n volt Voodoo-val. Ami nem a WB screen-t használja, az az eredeti rgb videokimeneten adja a képet, így az RGBtoHDMI-n keresztül adja a képet, míg a WB screen-t használó cucák a PiStorm-on keresztül köhögik ki. Ennek tükrében rendeltem egy marhavagonra való kábelt, átvezetőt, és egy HDMI switch-et. Utóbbi még nem ért ide Azerbadgánból, nyilván gyalog jön. A többi cuca ideért, mindre választottam valami fizetős, nyomonkövethető szállítást.
A nyomorult királyi posta ül a switch-en, ha a laliexpress-nek lehet hinni.Autóbuzulás:
Tavaly nyáron mikor Badacsonyban voltunk bortúrázni, felvitt a hegyitaxi, mert hát lusta vagyok felmászni.
Egy Jeep Wrangler Rubicon volt a gépsárkány. Nagyon beleestem. Ha egyszer beüt az Eurojackpot (még sosem játszottam, lol) veszek magamnak egyet. Van fent hahu-n egy olyan, amilyet szeretnék. Persze ez csak álom, nem reális vágy. Sosem lesz ennyi pénzem egy kocsira. Mindenesetre a képeket lementettem, hogy be tudjam szúrni ide őket. Láwcsikahhh:
Aktív témák
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen videókártyát?
- Arc Raiders
- Kés topik
- Napelem
- Elemlámpa, zseblámpa
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- ÉV ELEJI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest