Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Riasztó topik
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
YouCanCANON
aktív tag
nekem lenne eladó szikém... nemrég élezett, és nagyon jól vágja a rágósabb husit is! de névjegykarihoz is tökéletes... vettem ujat, igy ez a használt darab eladó!
-
venember83
nagyúr
Itt majdnem mindenki szegyelli mire hasznalja az orvosi sziket???
[Szerkesztve] -
macilaci78
nagyúr
Én apám 120cm-s lemezvágójával csináltam ilyemit: nyílegyenes, és nem deformálódik a 8mm-es acéllak... Tettem fel egy konzolt, ami gyakorlatilag kimérte az egy névjegykártya szélességét. Haladtam vele rendesen...
-
zsiga667
addikt
Valaki meg tudja mondani hogy a SOTE-n belül (vagy akár máshol Bp-n) merre van ez a bolt ahol lehet jófajta szikét kapni? Kezdek kicsit allergiás lenni arra a sok életlen vacakra amit az egyetemen használunk anatómia gyakorlaton.
Illetve nagyjából mire számítsak árban? -
misu
senior tag
Hy!
Miskolcon a volt KGST piacon néha szokott lenni...
kis és nagypengés is!
én is titkos kisérletekhez veszem...
ha még aktuell, keress priviben...
szép napot!
Bye! -
dalac5
tag
az enyémet már rég használtam (nem írom le mire), ha kell, és lejössz érte, megkeresem neked.
-
tigga
tag
hmmm
Nekem a hagyományos hasfelmetsző cucc van tod régi kihajtható Borbély penge
Ha ezzel belekapsz vmibe.... /mármint a névjegybe -
-
-
Notes
senior tag
Ha bemész egy jobb papírboltba géppel egy pillanat alatt méretre vágnak neked akár egyszerre 500 ív papírt is. Mit kell itt szerencsétlenkedni?
-
Pötyi
őstag
Arról nem is beszélve, hogy a vágáshoz egy FÉMVONALZÓT is illene majd beszerezni a témainditónak, valami jobban felszerelt Ápisz üzletből Ugyanis a szike is és a sniccer is hajlamos belekapni a műanyag vonalzóba. Kikanyarintasz egy darabot a vonalzó éléből, oszt nesze neked egyenes vágás!
-
tomcs
őstag
karos vagy huzogatos papirvago nem jo? nekem van 1 pareft-os kategoriajaban olcso es evek ota vagdalok vele, keszitettem mar vele fagyispultba cimkeket (nevj1kartyakarton + 2 reteg ontapi folia hogy a paratol ne azzon szet), nevj1kartyat, sokszaz cdtokot szep 1enesen vag es konnyen es gyorsan es foleg kulonosebb koncentracio nelkul is egyenesen
mellesleg ilyen ipari papir-szeletelo gepet is lattam amikkel a hengerkent erkezo papirt kulonfele a-s es nem szabvany meretekre vagjak. 1x 1 olyannal nyestek szet nekem 1 iv kartont 2cm-es csikokra, butor karpitozasahoz kellett, a szovet visszahajtasanal feltuzogetni gondolom mindenki latott mar agynemutartotna ez a gep is hasonlo elven mukodik csak 1 picit motorizalt volt
-
MaUser
addikt
-
rii
nagyúr
itt mm-ek is számítanak ... jobb egy olyan eszközzel vagdalkozni, ami 1ben van, nem peddig roll-on elvben csúszkál benn a vágólap .... szerintem ....
-
balkó
aktív tag
Ja, a Nagyvárad téren vehetsz teljes bonckészletet, vagy van egy orvosi műszer-bolt a Kálvin tér környékén is. De papírvágáshoz tényleg nem túl jó. Operálni viszont kiváló.
-
Pötyi
őstag
Fémházas sniccert is lehet kapni, az tutti nem nyeklik!
-
WN31RD
addikt
''fű alatti warez-szike''
Nem tudom, mire gondolsz...
A SOTE-ben valahol lehet kapni teljesen legális cserélhető pengéjű orvosi szikét, a hozzávaló steril pengékkel együtt, és élezhető fix pengés szikét is. Egyszerűen bemész, megkeresed a boltot, és megveszed.
De a tesóm tapasztalatai szerint (aki a SOTE-n tanul, és mellesleg szokott papírcuccokat készíteni) az orvosi szikék erre nem a legjobb eszközök. -
Ez az ''újraélezett'' nagyon tetszik
AIDS rulez -
WN31RD
addikt
nincs tartása a sniccer-nekj .,.. csaiklik botlik ... nincs benne ív ... higgyétek el ... nekem szike kell.....
Az olcsóbbak ilyenek... tehát neked valami jó minőségű sniccer kell.
Van ilyen, láttam már, ''komoly cuccnak'' néz ki, de nem tudom, hol lehet kapni, és hogy mennyiért (de biztosan nem túl olcsó).
-
Pötyi
őstag
Rozsamentes, saválló acélból készített Patterson szike?
Talán az Omker üzleteiben kapsz. (Segitek: www.omker.hu)
Ha a bolbtan esetleg gyanakodnának és megkérdeznék, hogy mire kell, hazudd azt, hogy műanyag repülőgépmodellek sorjázásához... -
-
L3zl13
nagyúr
És papírvágásra csak orvosi szike jó? Ez nekem új.
-
rii
nagyúr
szal orvosi szike kellene nekem, hogy ha valameyl ismerősőmnek névjegykártyát csinálok, akkor csak az A3-as lapot legyen az amit ki kell valahol nyomtatni, de a felvágást elvégzem én ....
hol merre mennyiért lerhet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT Rampage SHIVA Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest