Aktív témák
-
dzsoni
senior tag
válasz
Satan-Claus #35 üzenetére
Akkor nem nálunk dolgoztál.
-
petakpa1
őstag
Engem is érdekelne, ha aktuális még. Most diplomáztam közgázon és állást keresek, lehetőleg pü-i területen. Csak sajnos debreceni vagyok és pestnél messzebb nem szívesen mennék el, Pestig viszont igen, szóval tájékoztass lécci.
-
Sefter
veterán
Érdekelne még a munkarend (időbeosztás), bérezés is.
Köszi: Sefter -
jeges
senior tag
hidd el, van közöm a szakmához (igaz, nem régóta, csak 4 éve dolgozom a befektetési szolgáltatók ''között'') , épp azér' kérdeztem, mer' úgy gondoltam, hogy ''piacvezető brókercégek'' nem szoktak ilyen módon, és itt hirdetni...
a fenti hozzászólásomat fenntartom: nem teljesen ''tisztességes'' dolog info. tech. oldalon pénzügyi ismereteket igénylő állást hirdetni - persze, lehet, hogy valakinek bejön, de ez egy teljesen külön szakma, ezér' meglepő a dolog
ui: hvg-t kb 10 éve minden héten olvasom
ui2: azér' írtam úgy, ahogy írtam, mer' nem akarok piacvezetőnek kikiáltani, ill reklámozni senkit, a bét-forgalom szerinti listát mindenki megtekintheti a www.portfolio.hu oldalon... -
dzsoni
senior tag
Mailok mentek...
-
Turmoil
senior tag
Én sem akarok beelszólni, de akinek kicsit köze van az adott szakmához, az tudja, hogy melyik a piacvezető cég az adott területen. Ha nem tudod, akkor valószínű, hogy nem neked szól a hirdetés. Egyébként vegyél egy HVG-t, ott sem fogsz a legtöbb hirdetésnél konkrét cégnevet látni.
-
Arius
aktív tag
Nem írtál az igaz...viszont hasonlóan működik az ügyfelek szerzése, mint ott...
Természetesen nem biztosításra kell rábeszélni az embereket, és keresni az ügyfeleket...
Viszont ahhoz hogy elindulj rengeteg ismerős kell, vagy hogy telefonálj rengeteget azaz kvázi házalj...
Van aki ezt tudja csinálni, van aki nem. -
dzsoni
senior tag
Nem tudok még mailezni, nem vagyok otthon.
néhány link segítségnek (nem közvetlen vezetnek a cég honlapjára, de szvsz nem lesz nehéz megtalálni):
[L]http://www.mob.hu/index.php?main=tamogatok&file=belso/tamogatok.tamogatok_ar.html[/L]
[L]http://www.palikdakarteam.hu/tamogatoink/?PHPSESSID=f079eea6917d9c88506cccdd2af37273[/L] -
Superman
nagyúr
Én nem akarom rontani senkinek az üzletét, de mint miskolci már van tapasztalatom a brókercégek, pénzügyi tanácsadó cégek és egyéb biztosítók hirdetései tekintetében. itt ugyanis milliószámra találhatók effajta hirdetések.
Ezek általában egyet takarnak: ügynöki munka. Add el ezt, add el amazt, hozz vevőket, stb. S általában életbiztosításról, vagy valami hitelügyletről szólnak a dolgok. Valaki tudja ezt csinálni, én nem tudnám. -
Break
senior tag
azért nem kéne kivenni a hozzászólást.... :(
-
jeges
senior tag
nem akarok ''beszólni'', de ennél talán komolyabb ajánlatra lenne szükség egy nem szakmába vágó állásajánlat meghirdetéséhez...
bocs, nem akarom a biznicedet rongálni, csak nem érzem teljesen tisztességesnek a dolgot...
egyetlen kérdés: melyik ''piacvezető'' brókercégről van szó? ezzel szerintem nem sértesz meg egyetlen titokvédelmi előírást sem -
Sefter
veterán
ne gonoszkodjatok... ;]
-
hungeek
senior tag
...... a következő jeligére: kulcsár utóda :)
-
dzsoni
senior tag
Kihasználom az új lehetőséget!
Országos piacvezető brókercég állandó jelleggel munkatársakat keres, ügyfélkapcsolati ill. vezetői pozíciókba. A munka pénzügyi analízis ill. pénzügyi tervezés, teljessen szabad időbeosztásban, kötöttségek nélkül (nincs főnök, nincs havi norma). Vasiak, Soproniak, Győriek előnyben, de a lehetőség adott mindenki számára.
Aktív témák
- Részletfizetés. Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- Eladó Full White PC, Montech, 850W Gold, Z590 Vision, 11600KF, 32Gb, 1Tb, RTX3070 Gaming X
- Sound Blaster GC7
- UFF! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- HP 15-ac130nh (V2H61EA) Red FD, 15.6", i3-5005U, 4GB RAM, 1TB HDD, 2GB dGPU, Win10 Pro
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Update 06.02 Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest