Hirdetés
-
PROHARDVER!
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
Imilenni
üzenetére
Én ma kaptam teljesen váratlanul email-t a noreply@e.ea.com címről, hogy aktiváltak 1 hónap nem-megújuló Access-t. Mielőtt végigolvastam, hogy nem megújuló, már azt hittem, hogy valaki belépett helyettem (2FA ide vagy oda), és előfizetett magának a bankkártyámmal, bár úgy emlékszem, hogy lejárt már az, amivel legutoljára vásároltam náluk. Megnéztem a számlám, és nem vontak le pénzt. Ekkor azt hittem, hogy jól álcázott phising email, vagy rendszerhiba az EA-nél. Nem tudtam erről az ingyen Access akcióról.
Beléptem PC-n Origin kliensbe és úgy látom, hogy aktív a Basic (nem a Premier). De a Library-ben nem jelentek meg telepíthetőre új címek. Viszont engedtem ingyen Delux-ra upgrade-elni a Sims 4-et (nem, mint ha valaha elindítanám majd, csak a kuponnal jött a kódja még régen).
Szerk.: Ahh! Ez nem örökre szóló upgrade, csak amíg aktív az Access.
Új hozzászólás Aktív témák
- új, bontatlan, iPhone 17E gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan - Apple MacBook Neo 13" A18 Pro 6CPU/5GPU/ 8GB/256GB Touch ID - Indigo/Silver
- Microsoft Surface Laptop 7 13,8" 2340x1560 touchscreen, Snapdragon X Elite, 32GB/1TB
- Biostar A55MLV Ver. 6.0 AMD FM1 alaplap
- Gyári dobozos Sapphire Radeon HD5450 PCI-E videokártya, szinte új!
- HP Zbook Studio G5 - 15,6" UHD kijelző, Xeon E-2176M, 16GB RAM, 512GB SSD, Quadro P1000 4GB, számla
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- AKCIÓ! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P15s G2 - i7-11G I 16GB I 512SSD I Nvidia 4GB I 4K I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest