-
PROHARDVER!
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
-ZeeZee-
senior tag
Üdv!
Segítséget kérnék. Amikor megjelent az Apex Legends, akkor regisztráltam, letöltöttem, telepítettem, gyerkőc játszott is vele. Aztán jött egy ingyen Sims 4, amit regisztráltam a fiókhoz, kipróbáltam, működött. A kliens egy ideje nem volt elindítva (kb 1 -1.5 hónap), tegnap indítottuk volna, de csak "üres" kliens sorok voltak, a kliens nem indult el. Neten keresve azt a megoldást találtam, hogy kilépés után, le kell törölni a helyi file-okat, majd a gépet újraindítani. Megcsináltam, a kliens elindult, de:
- a profilképem megváltozott (én nem emlékszem, hogy ilyen lett volna, de végülis nem zavar)
- a profilnév visszaállt alapra, nem a beállítottra
- a Sims4 eltünt a fiókomról
- az Apex Legendsben a gyerkőc 30. szint körül volt, feloldott már pár karaktert, most pedig minden 0-án van.Mit lehet tenni? A Sims4 annyira nem zavar, ha nincs meg, de az APex-et jó lenne visszatenni arra a szintre, ahol volt. Előre is köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- SSD kibeszélő
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- EAFC 26
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- ELADÓ: 8GB SKHynix 2400MHz DDR4 SODIMM (laptop) memória (+gari/számlás)
- GAINWARD PYTHON III RTX 5070 12GB GDDR7! 3 VENTIS! GARANCIA/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- MSI GF63 Thin 9SCX
- R2-d2 c3po STAR WARS (80cm x 100 cm) olajefstmény
- BASEUS Compact Quick Charger 2xUSB USB-C PD 3A 30W fekete
- Astro A50 4th Gen wireless + base station fejhallgató
- Decathlonos 43-as boxcipő, alig használt, hibátlan állapotban
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- Apple MacBook Air 13 (2020) M1 8GB/256GB használt, megkímélt 85% akku (258 ciklus)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest