Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- ASUS notebook topic
- Notebook hibák
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ASUS ROG Ally
-
PROHARDVER!
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
-ZeeZee-
senior tag
Üdv!
Segítséget kérnék. Amikor megjelent az Apex Legends, akkor regisztráltam, letöltöttem, telepítettem, gyerkőc játszott is vele. Aztán jött egy ingyen Sims 4, amit regisztráltam a fiókhoz, kipróbáltam, működött. A kliens egy ideje nem volt elindítva (kb 1 -1.5 hónap), tegnap indítottuk volna, de csak "üres" kliens sorok voltak, a kliens nem indult el. Neten keresve azt a megoldást találtam, hogy kilépés után, le kell törölni a helyi file-okat, majd a gépet újraindítani. Megcsináltam, a kliens elindult, de:
- a profilképem megváltozott (én nem emlékszem, hogy ilyen lett volna, de végülis nem zavar)
- a profilnév visszaállt alapra, nem a beállítottra
- a Sims4 eltünt a fiókomról
- az Apex Legendsben a gyerkőc 30. szint körül volt, feloldott már pár karaktert, most pedig minden 0-án van.Mit lehet tenni? A Sims4 annyira nem zavar, ha nincs meg, de az APex-et jó lenne visszatenni arra a szintre, ahol volt. Előre is köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- 197 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070
- Nvidia Quadro P400/ P620/ P1000/ T400/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb + AMD Radeon
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Új HP Victus 16 FHD IPS 144Hz Ryzen7 8845HS 16GB 1TB SSD Radeon 780M+Nvidia RTX4060 8GB W11 Garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs