Hirdetés
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Szinte meg sem jött, máris fogyókúrára fogták a Logitech Rapid Triggeres egerét
- Hamarosan érkezik az EIZO első, kreatív profikat célzó OLED monitora
- Karnyújtásnyira a nyereség a Samsung chipgyártó részlegén belül
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- Dell notebook topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- Hobby elektronika
- Szinte meg sem jött, máris fogyókúrára fogták a Logitech Rapid Triggeres egerét
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED monitor topic
-
PROHARDVER!
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
temerole
csendes tag
Sziasztok!

Egy érdekes sztori részese lettem a mai nappal.
Nemes egyszerűséggel haverom rám írt még most este steamen, hogy lökjem már fel magam teamspeakre... Fellépek, majd rögtön mondja, hogy küld is egy angol üzenetet és mondjam meg, hogy tényleg az van benne amit ő fordított.

A feltöltött képen láthatjátok (továbbíttattam az emailt haveromtól), hogy egy mondvacsinált okkal bannolták...
Kérdeztem ismerősömet, hogy vett-e, vagy próbált-e venni játékot originen az utóbbi időben? Válasz: nem, kivéve az ingyenes játékokat, de azért valljuk be, ott nincs "többszöri hibás fizetés"-re esély

Azt is mondta, hogy jó ideje nem tud belépni az originbe. Írt is hát ticketet a KEDVES (khm...
) EA supportnak. Harmadik ticketre végre válaszoltak. Első válaszuk az volt, hogy utána néznek. Jött a kövi válasz. Igen az a bizonyos üzenet.Nem küldtek előzőleg SEMMILYEN értesítést, ezzel kapcsolatban! Egyszer csak fogták magukat és bannolták a fiókot.
Ezután jött az a rész, hogy írok az EA-nak egy üzenetet. (haverom nem tud olyan jól angolul)
Erre az üzenetre még várjuk a választ.Lecsekkoltam közben az ominózus fiókot... semmi játék nincs rajta! Minden más ismerősömnél látom, hogy milyen játékuk van meg, kivéve a privát profilosokat. Nála nuku... semmi. Se achievment se játék...

Nevetséges!
Hogy a fenébe tehetnek meg ilyet?! Elképesztően felháborító!
Most már félek én is! Van egy rakat EA-s origines játékom és nem esne jól, ha csak úgy szó nélkül elvennék ezt! 
Gondoltunk arra is, hogy feltörték a fiókját, de az eredeti jelszavával be tudott lépni a supportos felületre. Márpedig eléggé logikátlan lenne, ha egyszer feltörnek egy fiókot, amin van egy rakat játék és nem változtatnak a jelszaván... Mindegy is.
Az lenne a kérdésem, hogy járt-e valaki így?
Van valakinek ötlete, hogy kikkel kellene felvenni a contactot ez ügyben? (Nem feltétlen EA supportra gondolok itt, ők kvázi magasról "ürítenek" a dologra)Nagyon fontos lenne ezt megoldani, mert tényleg nem két forintnyi játékról van szó!
Előre is köszönöm a segítséget!

Új hozzászólás Aktív témák
- Hgst es seagate 500gb 2.5 hdd
- Hostpost.hu VPS és Webtárhely Bérlés
- Radeon Rx 6600XT/ I5 8400/ 16GB Corsair/ 1TB M2/ 128GB Sata SSD/ 500GB HDD/ Win11
- ÚJ Dobozos Lenovo Thinkpad T14s G6 Tartós Laptop 14" -60% Snapdragon 32/1TB FHD+ 20Hó Gar
- Bontatlan! Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Tartós Üzleti Laptop 14" -45% Ultra 7 165U 16/512 FHD+ Magyar!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060 (ELKELT)
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050Ti 4GB Zalman S2 TG DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) EA supportnak. Harmadik ticketre végre válaszoltak. Első válaszuk az volt, hogy utána néznek. Jött a kövi válasz. Igen az a bizonyos üzenet.