Hirdetés
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Milyen házat vegyek?
- BIOS topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
-
PROHARDVER!
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Airwalk33
csendes tag
Üdv népek! Nekem olyan gondom van hogy koliból próbálok rámászni az originre, de mivel ugye proxy van ezért nem egyszerű. Szinte mindent kipróbáltam, de sajna még vpn segítségével sem megy. A torrent és a netes játék megy, de az origin nem hajlandó bejelentkezni. A név jelszó jó mert proxy nélküli helyről be tudok jelentkezni, a vpn használatával visszadob hogy nincs internet kapcsolat, ha pedig csak simán be akarok jelentkezni visszadob helytelen e-mail, vagy jelszó címen. Felkerestem hivatalos EA supportert is de ők sem tudtak hozzászagolni. Ami érdekelne hogy van-e valami megoldás, amivel egy kolis proxy-n keresztül is be tudok jelentkezni az Origin-be. Bármilyen ötlet érdekel! Keresgéltem ezen a fórumon is de nem találtam használható ötletet, vagy csak elkerülte a figyelmem. Köszi előre is!

Új hozzászólás Aktív témák
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen házat vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Napelem
- BIOS topic
- LEGO klub
- Okos Otthon / Smart Home
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest