Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Mini-ITX
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Hisense LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bebizonyította az NVIDIA, hogy készülnek még gyorsabb GeForce-ok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Airwalk33
csendes tag
Üdv népek! Nekem olyan gondom van hogy koliból próbálok rámászni az originre, de mivel ugye proxy van ezért nem egyszerű. Szinte mindent kipróbáltam, de sajna még vpn segítségével sem megy. A torrent és a netes játék megy, de az origin nem hajlandó bejelentkezni. A név jelszó jó mert proxy nélküli helyről be tudok jelentkezni, a vpn használatával visszadob hogy nincs internet kapcsolat, ha pedig csak simán be akarok jelentkezni visszadob helytelen e-mail, vagy jelszó címen. Felkerestem hivatalos EA supportert is de ők sem tudtak hozzászagolni. Ami érdekelne hogy van-e valami megoldás, amivel egy kolis proxy-n keresztül is be tudok jelentkezni az Origin-be. Bármilyen ötlet érdekel! Keresgéltem ezen a fórumon is de nem találtam használható ötletet, vagy csak elkerülte a figyelmem. Köszi előre is!

Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mini-ITX
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Nem lesz idén iPhone 18
- Sorozatok
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB LIAN LI LANCOOL 217 Wood 750W
- PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest