-
PROHARDVER!
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunork
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Lásd fentebb: kérdeztem, ott is, sőt, kemény 1 válasz jött, sőt ma írtam oda is.

Tudom, ez most kivételesen DICE bűn, most eljutottam pár nap alatt oda, hogy konklúzió: minden harmadik Multi indításnál fagy.
Ettől még az Origin nálam nem gyere be, Steam, Uplay, RSC inkább felhasználó barátabb, legalábbis az én személyes tapasztalatom. Mindennek tetejébe Origin fiókomat egy belorusz már feltörte
, 3 napig nem tudtam mit kezdeni, erről régebben e helyen szépen értekeztem, míg egyetlen más klienssel nem volt semmi gond eleddig. Természetesen nem kövezek meg senkit, EA-t sem, ez az én véleményem és én döntésem, ha lesz ME4, azt megveszem, mert ezzel hajtok fejet a játék eddigi részei előtt, de sem Store, sem egyéb formában nem veszek más EA/Origin játékot. Béke mindeninek! 
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen autót vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- BestBuy topik
- Egérpad topik
- Interaktív zongora Akadémia Claude, Gemini
- Philips LCD és LED TV-k
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Apple Watch SE 3 44mm Újszerű,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Eladó Dell Latitude 5430 üzleti notebook - Intel i7, 16GB RAM, 512GB M2 SSD, Érintőképernyő!
- Legolcsóbb! Számla + Garancia! Meta Quest 3S Virtuális valóság szemüveg!
- Gamer PC , i9 14900K , RTX 5070 , 32GB DDR5 , 2TB NVME
- iPhone SE2 2020 gyári független új akku emelt kapacitás IOS 18
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 32GB 1TB FHD+
- Apple iPhone 17 Sage 256GB használt karcmentes 100% akku (4 ciklus) garancia 2027.03.01.-ig
- White STRIX Gaming PC! 7800X3D / RTX 4080 Super / 48GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000W Gold! BeszámítOK!
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 4500 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Lenovo T490S i5 8365U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, 3 napig nem tudtam mit kezdeni, erről régebben e helyen szépen értekeztem, míg egyetlen más klienssel nem volt semmi gond eleddig. Természetesen nem kövezek meg senkit, EA-t sem, ez az én véleményem és én döntésem, ha lesz ME4, azt megveszem, mert ezzel hajtok fejet a játék eddigi részei előtt, de sem Store, sem egyéb formában nem veszek más EA/Origin játékot. Béke mindeninek!