Hirdetés
- Munkához is jó lehet a OneXPlayer gaming tabletje
- AMD Strix Haloval érkezik a OneXPlayer erőtől duzzadó mini PC-je
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Kompakt TUF Gaming alaplappal bővült az ASUS AMD-s palettája
- Nemcsak az ellenfél, a tévéd is kifekszik a Resident Evil fegyvereitől
-
PROHARDVER!
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunork
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Lásd fentebb: kérdeztem, ott is, sőt, kemény 1 válasz jött, sőt ma írtam oda is.

Tudom, ez most kivételesen DICE bűn, most eljutottam pár nap alatt oda, hogy konklúzió: minden harmadik Multi indításnál fagy.
Ettől még az Origin nálam nem gyere be, Steam, Uplay, RSC inkább felhasználó barátabb, legalábbis az én személyes tapasztalatom. Mindennek tetejébe Origin fiókomat egy belorusz már feltörte
, 3 napig nem tudtam mit kezdeni, erről régebben e helyen szépen értekeztem, míg egyetlen más klienssel nem volt semmi gond eleddig. Természetesen nem kövezek meg senkit, EA-t sem, ez az én véleményem és én döntésem, ha lesz ME4, azt megveszem, mert ezzel hajtok fejet a játék eddigi részei előtt, de sem Store, sem egyéb formában nem veszek más EA/Origin játékot. Béke mindeninek! 
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam topic
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kiszivárgott az Oppo Find X9s Pro adatlapja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- VR topik
- További aktív témák...
- Nagyon olcsón! LG Ultrawide Cruved LED 34"VA 4k usb-c PD 65w Gari 2027.04.29-ig Olvass leírást!
- Eladó Onkyo TX-NR7100 házimozi erősítő hibátlan állapot, gyári dobozzal
- Klipsch R-120SW aktív mélynyomó eladó, hibátlan
- KLIPSCH R-600F 5.0 hangfalszett
- Micron 5200 ECO 480 GB 2,5 SATA Enterprise/Datacenter Server SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11G I 8-16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Honor 200 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ASUS TUF RTX 4070 TI 12G GAMING GDDR6X k. jó kártya megbízható helyről!
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, 3 napig nem tudtam mit kezdeni, erről régebben e helyen szépen értekeztem, míg egyetlen más klienssel nem volt semmi gond eleddig. Természetesen nem kövezek meg senkit, EA-t sem, ez az én véleményem és én döntésem, ha lesz ME4, azt megveszem, mert ezzel hajtok fejet a játék eddigi részei előtt, de sem Store, sem egyéb formában nem veszek más EA/Origin játékot. Béke mindeninek!