Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
- SSD kibeszélő
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- Melyik tápegységet vegyem?
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Minden korábbinál jobb lett az új Cinebench tesztprogram
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
CoolMan
üzenetére
Viszont nem minden játéknál működik. PL: Battlefield 3
Szerk: A másik nagyon fontos probléma, hogy ha még meg is tenné - vegyük most példának a Battlefield 3-at, akkor is a gyári első verziót menti le.
2011 októberében jelent meg a játék, azóta több GB-nyi patch és DLC jelent meg. Aki azóta ugyanazt a Windows-t használja mint én is, annak szépen mindig lejött a frisebb patch és DLC, de ha újra kellene telepíteni a Windows-t megint lehetne egy csomó dolgot töltetni vele, órákig...
Tehát nincs az a Luxus meg mint Steam-nél, hogy kijön egy nagy méretű Patch, learchiváltatom vele, aztán eleve ha gond van a legfrissebb verzió kerül visszaállításra.
Persze azt mondják itt is és Steamnél is működik az a módszer, hogy új Windows esetén elég a másik partíción lévő Origin mappát megtartani és kész, viszont én még azt nem használtam

Backup DVD-re szabdalás sincs...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4155,100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R9 9950X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest