- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Tiszta szolárium: élőben brutális a TLC új SQD-Mini LED-es csúcsmodellje
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- TCL LCD és LED TV-k
- DUNE médialejátszók topicja
- HDD probléma (nem adatmentés)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- OLED monitor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Váratlanul ledobta asztali csúcs-Ryzenjét az AMD
-
PROHARDVER!
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Levi1144
csendes tag
válasz
Anonymus X
üzenetére
nekem az lenne a problémám, hogy megvettem a bf3-t betettem a cd-t telepítés origint feltette kérte hogy frissítsem frissítettem de kiírta hogy az origin.exe fájl nem másolható nem baj kihagytam.. folytatom tovább bemegyek az originbe és írja hogy a frissítés után tegyem be a bf3 cd-t és telepítsem .. beteszem bf3 cdt telepítés de csak az origint hozza ki .. gondoltam reggelni kell hát reggeltem 100 féle módon egyik email sem Id sem vagy jelszó sem volt neki érvényes.. egyszer a reg után behozta hogy köszönjük a regisztráció ta rendszer most beléptet és vártam egy órát semmi.. akkor már email is jött a regről kilépem originből visszaléptem megpróbáltam azzal amiről már emailt is kaptam de az sem volt jó úgyanúgy id email vagy jelszó hiba légyszives segítsetek.....
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Tiszta szolárium: élőben brutális a TLC új SQD-Mini LED-es csúcsmodellje
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Playstation 5 lemezes 825GB CFI-1216A, újra fém pasztázva, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- 2n voiceblue next GSM VoIP router
- AKCIÓ 03.30-ig!!! Intel Core ULTRA 7 265K +32GB DDR5 kit +ASROCK Z890 PRO-A! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)
- Synology DS218 + 4TB HDD
- Dell Latitude E7240 Core I5-4310U CPU / 8GB DDR3 RAM laptop
- iKing.Hu - Használt, karcmentes Google Pixel 9 Pro Fold Obsidian színben, 256 GB tárhellyel, 6 hónap
- Lenovo ThinkStation P330 Gen 2 Tower i7-8700 workstation /számla- garancia
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Hp 450 G9 Core i5 1235U 10 mag 12 szál 15.6 FullHD IPS Fém ház Boltból Garanciával Számlával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest