Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen széket vegyek?
- Fujifilm X
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- Hordozható Linux terminál billentyűzettel és érintőképernyővel
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen egeret válasszak?
- Autós kamerák
-
PROHARDVER!
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Levi1144
csendes tag
válasz
Anonymus X
üzenetére
nekem az lenne a problémám, hogy megvettem a bf3-t betettem a cd-t telepítés origint feltette kérte hogy frissítsem frissítettem de kiírta hogy az origin.exe fájl nem másolható nem baj kihagytam.. folytatom tovább bemegyek az originbe és írja hogy a frissítés után tegyem be a bf3 cd-t és telepítsem .. beteszem bf3 cdt telepítés de csak az origint hozza ki .. gondoltam reggelni kell hát reggeltem 100 féle módon egyik email sem Id sem vagy jelszó sem volt neki érvényes.. egyszer a reg után behozta hogy köszönjük a regisztráció ta rendszer most beléptet és vártam egy órát semmi.. akkor már email is jött a regről kilépem originből visszaléptem megpróbáltam azzal amiről már emailt is kaptam de az sem volt jó úgyanúgy id email vagy jelszó hiba légyszives segítsetek.....
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox Series X|S
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- E-roller topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Premier dátumot kapott a Call of Duty mozifilm
- Fotók, videók mobillal
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Ryzen 7 7800X3D +ASRock X870 PRO RS WIFI +32GB 6000MHz DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)
- iPhone 12 Pro max 512GB Független
- Clevo P750DM2-G - 9600K / RTX2070
- BONTATLAN Új Iphone 15 és 15 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 8 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Apple iPhone 15 Pro Max / 512GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 84%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Eladó Vivo Y19S 6/128GB fehér / 12 hónap jótállás
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest