Hirdetés
- Mostantól több képkockát generálhat az új Arc meghajtó
- Önmagában is értékesíthetőnek tartja a Vera CPU-t az NVIDIA
- A sufni mélyén született a Galax Titan RTX Hall of Fame VGA
- Rég elfeledett képaránnyal nyúzhatjuk a múlt nagyjait az AYANEO kézikonzoljával
- Ráncfelvarrás után marad nagyjából ugyanaz a Minsforum OCuLinkes mini PC-je
Aktív témák
-
Crion
aktív tag
Az bemenet lesz...
-
Sajtly
csendes tag
Na mostmár teljesen belekavarodtam én is. Télleg marhaságot írtam a másik topicba. Kimenet van a hifimen, csak eddig azt hittem hogy az opticai egyszerre kimenet és bemenet is. egyébként az mire lenne jó ha a hifit rákötném egy hangkártya opticai bemenetére?
-
Cos
senior tag
-
Sajtly
csendes tag
Egyébként egyik Panasonic hifin sincs video kimenet. Ja és az enyém a MO-n kapható legjobb tipus. Szóval nem vágom ezt a VCD feliratot. A leírásban is érdekes dolgok szerepelnek.
idézet:
''élvezheti a hatcsatornás lejáccás előnyeit, ha a készülékhez rádió-erősítőt vagy háttérhang processzort csatlakoztat és DTS formátumu CD-lemezei vannak.
A DTS jelek csak a digitális csatlakozón jelennek meg.
Mi az a háttérhang processzor/mi az a DTS lemez?? -
Viktor77
titán
Minidisc-re, vagy más optikai bemenettel rendelkező egységre tudsz vele másolni.
A kijelzőn azért láthatod a VideoCd feliratot, mert költségcsökkentés céljából, egy panelt használnak az összes minihifihez(persze tipuson belül). Persze ha van rajta tv-kimenet akkor tud VideoCd-t lejátszani. -
Sajtly
csendes tag
Hy! Vettem egy Panasonic Hifit. Van rajta optical out. Ez pontosan mire jó? Egy kis sapka takarja.
Ja és a kijelzőn napfénynél látni egy Video Cd feliratot. Lehet hogy tud VCD-t lejáccani?
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Seagate Desktop SSHD 2TB 3,5" - ST2000DX001 45-80%
- Dobozos! Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Samsung Galaxy S25 Edge 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest