Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Több stúdió sem ajánlja a legújabb GeForce drivereket
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
St3venson
tag
válasz
Dluinet #13655 üzenetére
Az a gond, hogy ez egy független intéző, ami megnyílik, ha átmegyek abba a könyvtárba, ahová menteni szeretném, az intézőben sehol sincs olyan ablak/mező, hogy mentés. Ez csak egy intéző, nincs alul mentési lehetőség. Ha ujra rákattintok a linkre akkor egy újabbat nyit meg a users mappában, de ott sincs mentési lehetőség.
-
St3venson
tag
Hali!
Egy kis segítségre lenne szükségem, ha le akarok tölteni egy filet a netről, az eddigi felugró ablak, hogy futtatás, mentés vhova eltünt, helyette megnyit egy intézőt. Gondolom,hogy a megoldást a beállítások között kell keresni, de nem találok semmit, és uninstallozni nem akarok.
Előre is köszönöm.
Üdv
-
St3venson
tag
Most tettem fel egy friss vga drivert, de ez nem oldotta meg a gondot, lehet akkor hogy a flash player lezs a megoldás. Néhány napja a műveletközpont hibát jelzett a flashplayernél, aminél az uninstallt javasolta
, lehet hogy ujra kellene tennem.
Azt is észrevettem, hogy vmi tényleg kicsit összekuszálta a kodekeket is, bár mivel classicot használtam eddig, ezért nem is telepitettem neki semmit. De valami ott sem 100-as.Majd referálok, hogy mi a megoldás.
Köszi,
Üdv
-
St3venson
tag
Hali!
Már most bocsánatot kérek, ha előfordult már korábban, de kb 1 hete a netes videokat nem tudom megnézni, az opera el kezdi lejátszani, hang van kép az egy zöld képernyő (bármilyen is volt előtte ilyen lesz), és kb 2ms-en belül "lefagy", csak homokórázik, és be kell zárni a progit. Nem tudom hogy pontosan mi okozta ezt a hibát, mert mikor először előjött, akkor nem volt időm foglalkozni vele, csak 4-5 nap mulva, de akkor már nem tudtam a rendszert visszaállítani.
Ha van valami ötlet, kipróbálom.
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérdés előtt olvasd el az
összefoglalót!
- Asztalos klub
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- E-roller topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Sorozatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Windows Server 2016, 2019, 2022 Standard, Datacenter, Essentials termékkulcsok - MEGA akció!
- Új Windows 7, 8.1, 10, 11 telepítő pendrive-ok, pendrájvok és telepítőlemezek, DVD-k
- Hatalmas CD pakk Windows NT 95 2000 nero Sound Blaster és egyéb driver telepítőkkel
- ExpressVPN 30nap Trial
- World of Warcraft, Diablo 3
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Csere-Beszámítás! No RGB Számítógép játékra! I7 6700K / GTX 1660Super / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- ASUS 18W USB ADAPTER
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest