Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stylerr
addikt
Sziasztok!
Olyan gondom lenne, hogy ma délután óta ha a youtube keresőjébe írok be videót, majd választok egyet a kidobott találatok közül nem indítja el, (an error occured, try again later) de ha frissítem utána elindul, sőt, ha megnyitom a youtubeot, a kezdőoldalon kidobott videókat is egyből elindítja. Tehát csak azokat a videókat indítja el frissítés után, amiket a keresőbe írok be. Elég zavaró. 12.17-es verzió. win7 64bit, de mondjuk eddig semmi baj nem volt vele. Remélem valaki tud segíteni. Már újratelepítettem, sőt az adobe flast is. -
Stylerr
addikt
válasz Stylerr #23039 üzenetére
/edit: Rosszul írtam, mindegyik videót csak a weboldal frissítése után indítja el. Ha rákattintok és várok, hogy elinduljon a videó akkor kiírja az errort, csak a weboldal frissítése után indul el. Ha már elindult egy videó, és oldalt az ajánlottakra kattintok azokat elindítja egyből.
[ Szerkesztve ]
-
Stylerr
addikt
Szóval, kicsit tovább próbálkoztam, és arra jutottam, hogy csak a legelső videó amit elindítok, csak azt kell frissíteni, utána, míg be nem zárom a youtubeot az összes elindul, ha ajánlottaknál indítom, ha keresőbe írom, mindenhogy. Érdekes.
-
Stylerr
addikt
Emiatt az új Messenger bar miatt visszatértem én is az Operára. Kérdésem az lenne, hogy a gyorshívónál a "plusz" jelet hogyan tudom eltűnteni, illetve a helyesírás ellenőrzést hogyan tudom bekapcsolni?
-
-
Stylerr
addikt
Sziasztok!
Csak az Opera böngészőben, és csak a Facebook chaten van a hiba. Tehát, ha chaten írok valakinek, akkor így késéssel üti le a billentyűt a chatbe, nagyon zavaró. Másnak jelentkezett ez a hiba? Reinstallt már próbáltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérdés előtt olvasd el az
összefoglalót!
- VoLTE/VoWiFi
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ukrajnai háború
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Call of Duty: Black Ops 6
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest