Hirdetés
- Apple MacBook
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- SSD kibeszélő
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- Bluetooth hangszórók
- Milyen széket vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
válasz
Solar_Wind #12355 üzenetére
Akkor ez bug lesz, mert ludla-nál meg nincs scrollbar, nála rendesen jelenik meg
F34R
Mint írtam, nálam viszont rendesen működnek a lenyílók...(W7 x64) -
-
-
-
-
-
Ismét THX! Nyomtam én jobb egér/Személyes adatok beszúrása/Szerkesztés-t de hiába tettem eleget a a képen látható infónak azon a kulcson kattintgatva nem reagált.
-
Áááá, THX!
Hiába, eddig nem használtam Opera-t, nem mindig találok meg dolgokat (még) benne...
De ha már itt tartunk, ha beállítok mesterjelszót (és azt is bepipálom, hogy ezt a mentett jelszavak védelmére is használja), akkor nem léptet be automatikusan, pl ide PH!-ra sem.
Megjelöli a kitöltendő mezőket, de ugyanúgy kézzel be kell pötyögnöm az adatokat: [link]
Ez hol orvosolható vagy mi a megoldás? -
Az Opera helyesírásellenörzője miért így dolgozik? [link]
(W7 x64, legújabb Opera) -
-
Ezt beállítod, majd telepíted a NoAds kiegészítőt, majd az ikonján katt/Preferences a többi a képen: [link]
-
-
válasz
pethYeti #12184 üzenetére
Igen, ezeket már én is néztem, de megmondom őszintén, ilyen "buherához" semmi kedvem sincsen...
Bevallom, Én nem vagyok Opera user, de sok user kéri hogy telepítsem, ezért kell "valamelyest" ismernem ezt a böngészőt is
(persze abszolút nem ismeretlen számomra, hisz amikor webre dolgozom, akkor folyamatosan legalább 5 browserrel tesztelem a készülő oldalt) -
válasz
Воланд #12182 üzenetére
Igen, nekem is pont ez lenne a kérdésem
"- rendes adblock van már? amit én leszedtem az sehogy sem akar működni nálam, vagy csak én rontottam el valamit"Én is leszedtem a reklámszűrőt, látszólag be is épül, de nem csinál semmit. Sőt, ha rákattintok és Preferences menüpontot választom(vagy bármelyiket), akkor sem történik semmi...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérdés előtt olvasd el az
összefoglalót!
- Bezámítás! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Bezámítás! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R7 3700X / RTX 2070S / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest