-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
válasz Воланд #12182 üzenetére
Igen, nekem is pont ez lenne a kérdésem
"- rendes adblock van már? amit én leszedtem az sehogy sem akar működni nálam, vagy csak én rontottam el valamit"Én is leszedtem a reklámszűrőt, látszólag be is épül, de nem csinál semmit. Sőt, ha rákattintok és Preferences menüpontot választom(vagy bármelyiket), akkor sem történik semmi...
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
félisten
válasz pethYeti #12184 üzenetére
Igen, ezeket már én is néztem, de megmondom őszintén, ilyen "buherához" semmi kedvem sincsen... Bevallom, Én nem vagyok Opera user, de sok user kéri hogy telepítsem, ezért kell "valamelyest" ismernem ezt a böngészőt is
(persze abszolút nem ismeretlen számomra, hisz amikor webre dolgozom, akkor folyamatosan legalább 5 browserrel tesztelem a készülő oldalt)[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
félisten
Köszönöm, így oké.
Sőt, beimportálhatóvá vált az FF-es Adblock Plus listája is, mindenféle INI "buhera" nélkül. Most teljesen úgy néz ki példul a PH! oldala is, mint FF alatt.
THX!
-
félisten
Ezt beállítod, majd telepíted a NoAds kiegészítőt, majd az ikonján katt/Preferences a többi a képen: [link]
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz Penge_4 #12209 üzenetére
Ndruu-nak a színével van gondja, nem azzal amit megjelenít a címsor.
Magyarul hogy lehet kikapcsolni(ha lehet) a Domain Highlight ficsőrt...
(Ha félreértettem, akkor sorry)[ Szerkesztve ]
-
félisten
Az Opera helyesírásellenörzője miért így dolgozik? [link]
(W7 x64, legújabb Opera)Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
félisten
Áááá, THX! Hiába, eddig nem használtam Opera-t, nem mindig találok meg dolgokat (még) benne...
De ha már itt tartunk, ha beállítok mesterjelszót (és azt is bepipálom, hogy ezt a mentett jelszavak védelmére is használja), akkor nem léptet be automatikusan, pl ide PH!-ra sem.
Megjelöli a kitöltendő mezőket, de ugyanúgy kézzel be kell pötyögnöm az adatokat: [link]
Ez hol orvosolható vagy mi a megoldás?Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
félisten
Ismét THX! Nyomtam én jobb egér/Személyes adatok beszúrása/Szerkesztés-t de hiába tettem eleget a a képen látható infónak azon a kulcson kattintgatva nem reagált.
-
félisten
Igen tudom, dqdb válasza után egyértelmű volt, csak azért írtam le, hogy néha mekkora balfax tud lenni egy user (ebben az esetben Én)
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
félisten
-
félisten
Másnál is megfigyelhető ez a jelenség? [link]
(Pl a linkelt HSZ-ban nem kellene vízszintes scrollbar-nak megjelennie, csak Opera alatt látszik, FF vagy IE alatt nem)Beteszem képben is, hátha csak nálam van így, akkor meg nem is látjátok miről brekegek. Brekk
ludla
Nálam működnek a lenyílók...[ Szerkesztve ]
-
félisten
Legalább az a része Nálad jó...
Nálam W7 x64 alatt, a legutolsó Opera produkálja az általam említett jelenséget, nálam meg a W7 x64 kavarna be? Ilyenre gondolni sem merek...[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz Solar_Wind #12355 üzenetére
Akkor ez bug lesz, mert ludla-nál meg nincs scrollbar, nála rendesen jelenik meg
F34R
Mint írtam, nálam viszont rendesen működnek a lenyílók...(W7 x64)[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz Penge_4 #12358 üzenetére
Kösz, erre nem is gondoltam, hogy itcafe-n meg logout-on rendesen jelenik meg (nálam is)
belinkelem a PH Bug topikba, talán "javításra érdemes", bár csak megjelenítésről van szó, végül is nem egy akkora kataszrófa...Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
félisten
De a fentiek szerint nem mindenkinél(Opera-val persze) , plusz még az OS is számít...
Linkeltem a Bugok a RIOS R5 PH! motorban topikba, majd meglátjuk mi törpénik...[ Szerkesztve ]
-
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérdés előtt olvasd el az
összefoglalót!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- PlayStation 5
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ukrajnai háború
- Autós topik