Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Notebook hibák
- Apple notebookok
- OLED TV topic
- SSD kibeszélő
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kuruc2
senior tag
válasz olivera88 #13321 üzenetére
"mellet" az két "t" = mellett
báris = ?Amúgy esetleg nem a Folyamatsáv-ról van szó?
Beállításoknál kapcsold ki és kiderül ez esetben.http://logout.hu/cikk/wd_red_3_tb_nem_csak_nas-ba/sajat_sztori_tapasztalat_kuruc2.html --------------------- http://logout.hu/cikk/ii_desktop_modding_verseny/a_vegeredmeny.html ----------------------------------------------------
-
MODERÁTOR
válasz olivera88 #15130 üzenetére
Mert ha nincs megcsinálva az adott oldal logója gyorshívó ikonként, akkor ő találja ki magától, hogy mit érdemes kivágni az oldalból.
ForceSpeedDialLogos nevű kiegészítővel akármilyen képet beállíthatsz a kedvenc gyorshívós oldalaidhoz.
Ha nem érdekel a dolog, akkor jobb klikk a gyorshívóban lévő képre, periodikus frissítés, egyéni, majd állítsd az értéket pl. 9999 percre, aztán frissíts.Harrrr!!!!
-
-
MODERÁTOR
válasz olivera88 #15136 üzenetére
Címsorba írd be: opera:about és ott lesz az elérési út (Gyorsítótár
C:\Users\username\AppData\Local\Opera\Opera\cache)Kérdés: Menüsoron változtattak valamit, mert a legtöbb eddig működő témával ilyenné változik. Az újabb témákkal jó, de azok nem tetszenek. Mintha egy-egy & karakter lenne a gombok alatt.
[ Szerkesztve ]
Harrrr!!!!
-
bobalazs
nagyúr
-
neooen
aktív tag
válasz olivera88 #15269 üzenetére
Igen, annak használom és nálam ez fő ok, hogy Operát használok . Vicces, pont a MetNet az nekem is ami *zarakodik , meg az origo is szokott.
Semleges értékelés oka: Az eladott vidokártyán a HDMI bemenet miniHDMI volt, amit én soha nem használtam és fel sem tűnt, hogy az nem a "hagyományos". Ezt nem jeleztem, ami a vevőnek kellemetlenséget okozott.
-
neooen
aktív tag
válasz olivera88 #15273 üzenetére
Az van a linkelt képemen [link]. Vagy elnéztél valamit, eddig arról beszéltünk .
Semleges értékelés oka: Az eladott vidokártyán a HDMI bemenet miniHDMI volt, amit én soha nem használtam és fel sem tűnt, hogy az nem a "hagyományos". Ezt nem jeleztem, ami a vevőnek kellemetlenséget okozott.
-
neooen
aktív tag
válasz olivera88 #15275 üzenetére
Most már a végére járunk . Szóval, ha én kikapcsolom a könyvjelzősávot, akkor az ott eltűnik. Azt annak hívják szerintem, csak nálam át van helyezve balra. [link]
-
neooen
aktív tag
válasz olivera88 #15269 üzenetére
"Nálam se jelenit meg egyes oldalakat mint pl MetNet et, csak 2-3x újratöltésre. Előző verziónál nem volt ilyen hiba."
Másnál nincs ilyen hiba? Most már az origo.hu-nál is elég gyakran csinálja.
-
neooen
aktív tag
válasz olivera88 #15323 üzenetére
Többször jön be, mint nem , de ha az nem jön be, akkor a freemail és a metnet sem. Igazad van, írni kellene nekik.
-
AtHoS
nagyúr
-
Kuruc2
senior tag
válasz olivera88 #15667 üzenetére
Nekem működik. Látod a korábbi hozzászólásomban a print screen-emet, jobb felső sarokba kiraktam egy nagyítócsúszkát eszköztárból. Amúgy meg van ImageTip kiterjesztésem, amivel a kép fölé tartva egeret, automat nagyítódik.
http://logout.hu/cikk/wd_red_3_tb_nem_csak_nas-ba/sajat_sztori_tapasztalat_kuruc2.html --------------------- http://logout.hu/cikk/ii_desktop_modding_verseny/a_vegeredmeny.html ----------------------------------------------------
-
Kuruc2
senior tag
-
MODERÁTOR
válasz olivera88 #15667 üzenetére
Ott valami más gond lesz, mert eddig még soha nem találkoztam olyannal, hogy egy alapértelmezett funkció ne működne rendesen. Ráklikkeléssel vagy enterrel mindig ki szokta nagyítani a képeket. Példa kép
Próbáld ki a portable verziót, ha azzal jó, akkor telepítsd újra az Operát.
Ha azzal sem jó, akkor egyelőre passzolom, hogy mi okozhatja. Esetleg frissítsd a Javát a gépeden.Egyébként tudom ajánlani az Image Autosizer nevű kiegészítőt, amivel vissza lehet hozni a régi képnézőt, ami nem kicsinyítette le a képeket, hanem eredeti méretükben mutatta azokat. Fordítva is működik, tehát ki lehet vele váltani az Opera átméretezőjét. A kiterjesztés beállításaiban sok jó dolgot be lehet állítani.
Harrrr!!!!
-
nagyúr
válasz olivera88 #16065 üzenetére
12 RC1 már kijött, így még ebben a hónapban várható.
WebGL
Ragnarök kódnevű új HTML5 parser
Personas-hoz hasonló témák lehetősége
Teljes ECMAScript 5.1 támogatás
HTML5 drag and dropvégleges hardvergyorsítás nem lesz, csak a 12.50-ben
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
dqdb
Topikgazda
válasz olivera88 #16065 üzenetére
Véletlenül* az Opera nem állította át a Ctrl+F12 > Haladó > Biztonság > Jelszó kérése beállítást Egyszer indításonként értékről valami másra? Amúgy nekem a mesterjelszót a jelszavas profilomban nem induláskor, hanem az első jelszavas belépéskor szokta kérdezni (azaz akkor, amikor először szükség van rá).
* lehet, hogy valamelyik új verzióban módosult az alapértelmezett érték, és neked azon volt
HTML5 Drag and drop:
Támogatni fogja az oldalon belül fogd és vidd műveleteket az Opera, valamint lehetőség lesz arra (a legutolsó Labs buildből ez a része a támogatásnak még hiányzott), hogy kívülről is be tudjál dobni fájlt vagy mást a böngésző felületére. Ha ez bekerül, akkor webes levelezőprogramokban is tudsz majd úgy fájlt csatolni, hogy a megfelelő helyre behúzod őket Intézőből, nem kell tallózással bajlódni.WebGL:
Az OpenGL egy részhalmazát fedi, amit JavaScript segítségével lehet használni, lényegében 3D grafikát jelent a böngészőben, amit hardveres gyorsítással is illik megtámogatni a böngészőgyártóknak, hogy értelme is legyen.Persze mindezt nem az április elsejei kamurelease-ben fog megjelenni
[ Szerkesztve ]
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
dqdb
Topikgazda
válasz olivera88 #16072 üzenetére
Azokon az oldalakon, és azon belül is csak azokon a helyeken lesz támogatott, ahol külön implementálták a lehetőségét. Szóval ha egy webes levelezőt nem készítenek fel rá, akkor ott nem fog működni, ez nem csak a böngészőn múlik.
-
dqdb
Topikgazda
válasz olivera88 #16075 üzenetére
Igen. Ha az alapértelmezett csere helyett máshová telepíted, akkor csak ugyanazt a profilodat fogja használni (és ír bele dolgokat). Ha csak ki szeretnéd próbálni, hogyan fut nálad, akkor a telepítőből a hordozható módot válaszd ki, ekkor sem a mostani telepítésedhez, sem a mostani profilodhoz nem fog hozzányúlni.
-
-
brd
nagyúr
válasz olivera88 #16297 üzenetére
Ide be kell lépni, ezért ezt én nem látom. Gondolom, valami saját software-e van az oldalnak, amit elindítana, amikor a letöltésre nyomsz. Nem tudom, mit csinál az oldal, és az mennyire fontos neked, de én kerülném. (Java+Flash gondolom telepítve van, de ha nincs, akkor azokat telepítsd előbb.)
niklebi: USB módban telepített Operával minden rendben? Ha igen, akkor a nem működő Opera, UserJS-ek és addonok nélkül jól működik?
The only real valuable thing is intuition.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérdés előtt olvasd el az
összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest