Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoli62
addikt
Nos a linuxos 32 bites dev változatban is megcsináltam a Local State-ben a location részben a hu módosítását us-re.Ez a megoldás egy ideig működött is. Tegnap óta keresésnél a google.com domain helyett ismét google.hu lett. Töröltem, illetve áthelyeztem az Opera/resources/ alatt a default_partner_content.json file-t, de ez sem segített.
-
zoli62
addikt
Köszim a local state szerkesztése működött, a www.bing.com maradt magyar nyelvű, a többi angol. Egyébként az általam használt többi Blink alapú böngészőben (Chtome, Vivaldi) ezt a problémát úgy oldottam meg, hogy a google maps-nál a google.hu/maps töltődik be, és alul átváltottam a com végűre. Ez aa trükk Operánál nem működött.
Új hozzászólás Aktív témák
Kérdés előtt olvasd el az
összefoglalót!
- Milyen egeret válasszak?
- Hardcore café
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Suzuki topik
- Óvodások homokozója
- Eredeti játékok OFF topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- TCL LCD és LED TV-k
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- További aktív témák...
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Játékkulcs BAZÁR! STEAM/ORIGIN/BATTLE.NET / PS5/XBOX/EPIC/GOG/EA/UPLAY
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Beszámítás! Lenovo Legion 5 gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650Ti 4GB W10
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R7 3700X / RTX 2070S / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- 105 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest