- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Monitor hiba topik
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
celf
őstag
krizis alakult ki: egyik pillanatrol a masikra nem tudom tobbe becsukni a kozepso egergombbal a tabokat. vajon az egerem ment tonkre ?? wheel mukodik rendesen.
-
törölt tag
Opera 9.51 alatt, hogyan lehet beállítani, hogy ne a C:-re pakolja a gyorsítótárat, és ne oda cache-eljen?
-
celf
őstag
Sok a hulyen megirt oldal... egyre tobb weblapba botlok ami nem tud mit kezdeni az operaval
-
Wolverine
félisten
Nézd, nálam csak egyetlen ilyen problémás oldal van, és az esetek 50%-ában ott is jó a Mágus
Nem biztos, hiogy könnyen kideríthető egy ilyen hiba eredete.
szerk: egy kérdés: be lehet valahogy állítani, hogy a sikeresen befejeződött letöltéseket automatikusan törölje a listából?
-
cousin333
addikt
válasz
Yodafon #5037 üzenetére
Ha beírod a címsorba, hogy opera:about, akkor milyen elérési utakat ír ki pl. a könyvjelzőknek?
Érdemes megnézni a telepítési mappát (c:\Program Files\Opera\profile), vagy az -alapból rejtett - dokumentumok, application data mappákat.
A könyvjelzőket amúgy az opera6.adr fájlban tárolja, szóval ha megvannak a gépeden (ami valószínű), akkor erre keress rá, csak ne felejtsd el bekapcsolni, hogy a rejtett mappákban is keressen.
-
cousin333
addikt
Új előzetes!
-
Yodafon
őstag
Hello
Frissítettem az Operát a 9.51-re a 9.5-ről, és megdöbbenve tapasztaltam, hogy az ÖSSZES könyvjelzőm eltűnt. Ez miért lehet? Hol menti el az Opera a könyvjelzőimet? Valamint az összes pluginem is eltűnt. Olyan mintha most raktam volna fel először az Opot. Valamint azt meg lehet oldani, hogy az az eszköztár ahol a fülek vannak az alatt az eszköztár alatt legyen ahol a címet írom be? Ezt hol kell beállítani? Légyszi segítsetek. A gépem egy Win 98 SE.
Köszi.
-
Bali27
addikt
Hát ja.. Az Operám nekem is elfelejtette a jelszavakat, ezért váltottam FFra.. MOst visszatérek Operára, vagy esetleg kipróbálom a maxthont, vagy a flockot, mert a FF is egy Fos..
-
frankie!
őstag
Néha (ha pl. lassabban épül fel az intenetkapcsolat) a szinkronizáció leiltva felirat jelenik meg, és az ikon szürke mellette. Hogy lehetne rábírni, hogy a kapcsolat létrejöttekor erőltesse a szinkronizációt?
-
Wolverine
félisten
A Yahoo Mail megjavult hirtelen
-
Wolverine
félisten
válasz
Sk8erPeter #5022 üzenetére
Saját kérésemre levették, nincs történet.
-
localhost
Közösségépítő
válasz
Sk8erPeter #5029 üzenetére
Sebaj!
halleluyah!
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
localhost #5026 üzenetére
Tudom, de ahogy elnéztem, már megoldódott a probléma. Kíváncsi vagy még valamire?
Egyébként láttam az #5009-et is, félreértetted a kérdésemet: hogy kapcsolódik az "Opera böngésző" topichoz ez a kérdés? Szóval csodálkoztam, hogy ezt a kérdést miért itt tetted fel, miért nem priviben. -
yossarian
aktív tag
válasz
frankie! #5025 üzenetére
na, hát akkor neked se működik!
Természetesen én is tudok zoomolni meg egyebek, de pont az lenne a lényeg, hogy a jobb klikkre ne a kép mentése menüt hozza fel, henm a google maps saját menüjét, ahol kezdő, ileltve célpontot tudsz megadni neki.
És ez lenne a kérdés, hogy van-e egyáltalán valaki akinek ez működik, illetve tudja, hogy mi lehet a hiba. -
localhost
Közösségépítő
válasz
Sk8erPeter #5022 üzenetére
Nem #5007-es mert ott elrontottam a linket, hanem #5009!!!!
-
Casanova*
veterán
ki van pipálva. néhol megjezzi,néhol nem.pl. myvipet,iwiwet nem. na mindegy. nem érdekes.
-
Casanova*
veterán
szasztok! több honlapon nem jegyzi meg a jelszót az operám. néhol a felhasználónevet se.mindig is így volt. nálatok mindent megjegyezz, mint a firefox...?
-
cousin333
addikt
válasz
brodorics #5010 üzenetére
"ja egy másik: két gépre is telepítettem az új verziót az egyiken a google, míg a másikkon az Ask lett a kereső alapból erre tud valaki megoldást? köszi"
Mire? Hogy hogyan fordulhatott ez elő, vagy, hogy hogyan lehet átállítani?
Az Ask a Gyorshívó alapértelmezett keresője, friss telepítésnél tehát azt tudod használni, míg az alapértelmezett kereső (címsorból) a Google. Ha korábbi Opera telepítésre (pl. 9.27) teszed fel az újat, akkor az átveszi a beállításokat az előző változatból.
Átállítani úgy tudod, ha például a gyorshívó keresőmezőjébe jobbkattintasz (beh szép is a magyar nyelv...), majd kiválasztod a Keresőmotorok kezelése pontot. Itt megnyitod szerkesztésre a neked szimpatikus keresőmotort és a Részletekre kattinva kiválasztod, hogy melyik legyen az alapértelmezett és a gyorshívós keresőmező.
-
brodorics
csendes tag
volt ilyen nekem is, beléptem (ha másképp nem ment akkor ie-vel) aztán beállítottam az egyszerű html nézetet, most már betöltődik. van egyébként ami zavar, ha levél megy nagyobb, akkor a feltöltése alatt ha valamit akarok csinálni lefagy a böngésző. egyébként nagy rajongó vagyok még akkor kezdtem mikor angol nyelvű volt.
opera forever
ja egy másik: két gépre is telepítettem az új verziót az egyiken a google, míg a másikkon az Ask lett a kereső alapból erre tud valaki megoldást? köszi -
localhost
Közösségépítő
válasz
Wolverine #5008 üzenetére
Nincs és sosem volt, illetve ma reggel azt mondta egyetlenegyszer (soha korábban) hogy ideiglenesen nem elérhető a postaládám. Frissítés és 2 sec múlva jó volt, azóta is az.
Bocs Péternek!!!! : ez a korrekt link!
-
Wolverine
félisten
válasz
Sk8erPeter #5006 üzenetére
Hosszú.
van még valakinek gondja a Gmaillel? Nem akar betöltődni...
(ha megkerülöm a betöltőoldalt, akkor bejön, de egyébként elakad...)
-
localhost
Közösségépítő
válasz
Sk8erPeter #5006 üzenetére
Péter kérlek segíts, automatikus tárcsázás (adsl-ben) nem vagyok otthon: itt
-
zoltanz
nagyúr
Szerintem a legjobb böngésző persze csak Linux -alatt mondjuk Puppy -val diszt. összeállításban ha Adobe Flash animació ki van kapcsolva (van GIF animáció is monjuk csak nem használják) amúgy meg a Seamonkey.
-
frankie!
őstag
Korábban a jegyzeteket szabadon lehetett húzogatni, akárcsak a könyvjelzőket. Most ez miért nem működik?
Új hozzászólás Aktív témák
Kérdés előtt olvasd el az
összefoglalót!
- Mercedes topic
- Villanyszerelés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Medence topik
- Android szakmai topik
- További aktív témák...
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Kèszen állsz a játèkra? 0% THM rèszletre is!
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest