Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sk8erPeter

nagyúr

válasz M_AND_Ms #23358 üzenetére

Opsz, akkor bocsánat, totál félreértettelek. :B Már a hsz.-írással kapcsolatos üldözési mánia szólt belőlem a moderátorokkal és pár fura elveket valló júzerrel lefolytatott kilátástalan viták miatt. :P Szóval sorry.

(#23360) utas666 :
    Ha a memóriában tárolt cache tartalmát mented reboot/shutdown idején a háttértárra, aztán ezt a tartalmat töltöd vissza az OS elindulása után (RAMDisknél van ilyen szolgáltatás), akkor felőlem elfogadható, ha van TÉNYLEG felesleges RAM-od. :DDD (Van, aki teljesen kikapcsolja a cache-t, vagy folyton törli, mintha az valami felesleges dolog lenne (vagy ahogy a kolléga hívta, "szemét").) Egyébként a memória nyilván gyorsabb, mint az SSD, mondjuk ezen a szinten nem tudom, lehet-e valós különbséget érzékelni felhasználói szemszögből böngészés közben a memóriacache javára.
    De ha tényleg csak memóriába cache-elsz, akkor sarokba kell, hogy küldjelek. :D Vagy sosem kapcsolod ki a gépet, csak altatod/hibernálod? :)
    Amúgy félre ne értsd, nekem tök mindegy, nem akarok úgy igazán senkit meggyőzni, csak sokszor nem értem, a zzzemberek az ilyesmi dolgokat miért nem tartják fontosnak, hogy bizonyos ismétlődő feladatok ne legyenek újból és újból elvégezve. :) (Például bizonyos fájlok újból és újból történő letöltése, például esetedben egy reboot után.)

[ Szerkesztve ]

Sk8erPeter

Új hozzászólás Aktív témák