Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Notebook hibák
- Apple notebookok
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz M_AND_Ms #23358 üzenetére
Opsz, akkor bocsánat, totál félreértettelek. Már a hsz.-írással kapcsolatos üldözési mánia szólt belőlem a moderátorokkal és pár fura elveket valló júzerrel lefolytatott kilátástalan viták miatt. Szóval sorry.
(#23360) utas666 :
Ha a memóriában tárolt cache tartalmát mented reboot/shutdown idején a háttértárra, aztán ezt a tartalmat töltöd vissza az OS elindulása után (RAMDisknél van ilyen szolgáltatás), akkor felőlem elfogadható, ha van TÉNYLEG felesleges RAM-od. (Van, aki teljesen kikapcsolja a cache-t, vagy folyton törli, mintha az valami felesleges dolog lenne (vagy ahogy a kolléga hívta, "szemét").) Egyébként a memória nyilván gyorsabb, mint az SSD, mondjuk ezen a szinten nem tudom, lehet-e valós különbséget érzékelni felhasználói szemszögből böngészés közben a memóriacache javára.
De ha tényleg csak memóriába cache-elsz, akkor sarokba kell, hogy küldjelek. Vagy sosem kapcsolod ki a gépet, csak altatod/hibernálod?
Amúgy félre ne értsd, nekem tök mindegy, nem akarok úgy igazán senkit meggyőzni, csak sokszor nem értem, a zzzemberek az ilyesmi dolgokat miért nem tartják fontosnak, hogy bizonyos ismétlődő feladatok ne legyenek újból és újból elvégezve. (Például bizonyos fájlok újból és újból történő letöltése, például esetedben egy reboot után.)[ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
Új hozzászólás Aktív témák
Kérdés előtt olvasd el az
összefoglalót!
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - Ryzenhez! Baromi olcsón!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest