Hirdetés
- Az ASUS sem feledkezett meg a kvantumpontos OLED monitorok szegmenséről
- Ha szimulátoroznánk, és van pénz lóvéra, akkor akad ilyen is a piacon
- Felsőkategóriás NVMe SSD készül a Kingston boszorkánykonyháján
- Nyakunkon az ASUS AMD-s csúcsdeszkája
- 4K-s QD-OLED monitor az AOC-tól, picit talán olcsóbban a konkurenciánál
- Fujifilm X
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Projektor topic
- Apple MacBook
- SAMSUNG 500GB 970 EVO Plus M.2 probléma
- Felsőkategóriás NVMe SSD készül a Kingston boszorkánykonyháján
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Házimozi haladó szinten
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fonok87
aktív tag
válasz
syler123 #7496 üzenetére
Csinálok majd ebben a témában komolyabb teszteket. Annyiban nem teljesen önzetlenül, hogy én is ilyet akarok majd venni csak nem kéne fölöslegesen költeni rá
Most egy laptopon futkorászik a rendszer (OMV3, mert abból van natív x86-os). Itt egy összehasonlítás, laptop procija vs J1900. Ez alapján tudok majd némileg következtetni rá, hogy milyen teljesítmény várható. Most is teljesen használható a rendszerem, mondjuk nagyon még nem vettem igénybe, viszont papíron sokkal gyengébb a lapos Pentium mint az újabb Celeron. Egyelőre nem tudok értékelhető tesztet csinálni mert csak 100-as routerem van, majd ha lesz gigabites megnézem hogy bír n+1 db virágbolti kiszolgálást 1-2 filemásolás mellett. Azt a netről begyűjtött infók alapján már most le tudtam szűrni, hogy a transcode az ami (n)agyon terheli a rendszert. Ha a médiaanyag feldolgozását a kliens végzi, akkor egy ilyen J1900as lapocska elvileg bármire elég, inkább a SATA portok száma lehet korlátozó tényező.
Új hozzászólás Aktív témák
Figyelem!
Megjelent a Debian 10-re épülő OMV 5 stabil kiadása.
Új telepítésre ez a verzió ajánlott.
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P53 - i7-9750H I 16GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest