Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • _q

    addikt

    válasz stigma #13562 üzenetére

    +1 Pi4, de én tényleg nem szívok szerencsére. Lehet csak azért, mert alap OMV5-öt használok plusz extrák nélkül és mindent dockerrel oldok meg. Persze mire ezt összeraktam jól jött a segítséged :R Most már újratelepítésnél sincs gond. Majd a swag-al kell futnom egy kört vagy ha lejár a namecheap domain és magyar domainre szeretnék váltani az lesz érdekes.

    (#13563) sztanozs
    Tényleg jó cucc, nekem néha a proci tűnik kicsit lassúnak, de a RAM bőven elég, főleg hogy már van 8 GB-os is. Az M.2 hiányzik nekem is, így külső dokkolóval kell megoldani, de már ez is szuper, nem kell SD-vel bajlódni.
    Én torrentben is alap felhasználó vagyok, transmission->qb váltásnál fogtam azt a pár fájlt amire szükségem volt ás átmásoltam. Nekem távoli elérés nem kellett így tökéletes a webes felület és amit nyújt.

    (#13562) stigma
    Miért S905X3-at vettél? Dobsz egy linket? Kíváncsiságból ránéznék. Ahogy néztem még az odroid n2 ami "budget" és jó cucc, igaz egy kicsit árban drágább mint a Pi4.

    (#13565) WhiteWalker
    Ha nem akard a NAS-ról leszedni a HDD-t, mert mondjuk elviszed valakihez aki onnan majd lemásol valamit, akkor nem fontos, sőt nem kell az NTFS (szerintem). A NAS-t pedig ha otthoni hálózaton belül akarod elérni, akkor már nem is gond az EXT4-re formázott, NAS-ban használt HDD, mert pl. SMB megosztással már windows gépről hálózaton keresztül eléred és ugyan úgy látod, mint ha NTFS-re lenne formázva, emiatt nem kell NTFS-re legyen formázva.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák