Új hozzászólás Aktív témák
-
Frakk
tag
Uhm. Akkor majd utánnanézek, kösz. De most asszem inkább belenyugodtam a per-vertex radial fogba, csak tegnapelőtt egy kissé belejöttem az OpenGL programozásba, és nem akartam megelégedni
. De most, hogy így belegondolok, arra, amire nekem kell, talán még jobb is hogy vertexenként csinálja, gondolom úgy gyorsabb, és ha végülis nincsenek túl nagy polygonok, akkor ugyanolyan jó képet ad.
[Szerkesztve] -
Frakk
tag
Ja, hát radial fog, csak az a baj, hogy nem pixelenként végzi a ködösítést, hanem vertexenként, így pl ha egy bazi nagy négyszög közepén áll az ember, aminek a sarkai ködben vannak, akkor az egész négyszög úgy fog kinézni mintha ködben lenne, még akkor is, ha a közepének nem kéne olyannak lennie. De mindegy már inkább megoldom úgy a problémát, hogy nem csinálok bazi nagy négyszögeket
és akkor jó.
Pixelshaderhez meg nem értek.
Azér kösz a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged