- A frissített, béta verziójú NVIDIA Apphoz készült az új GeForce driver
- Gondnokság alá helyeztetnék a Google Chrome böngészőt
- Megerősíti a platformfüggetlen sugárkövetéses tesztjét a 3DMark
- A Seenda ollós klaviatúrája a Microsoft Sculpt Ergonomic Keyboard nyomdokain jár
- Gamescom 2025: Itt a legújabb Gaming NUC
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrots
junior tag
válasz
klimokrisz #303 üzenetére
A honor nem tudom milyen tablet, en leragadtam 2013-ban a nexus tabletnel. De ha androidos ez is, akkor a playstore-bol en letoltottem a streamctrl alkalmazast, ami tcp/ip -n csatlakozik az obs altal nyitott sockethez es taviranyitani tudja. Nem ez az egy van, tobb ilyen is van, ez eleg fapados de ingyenes. Ertelemszeruen a tabletnek es az OBS-t futtato gepnek ugyanazon halozatban (vagy legalabbis egymast elero halozatokban) kell lennie.
-
0xmilan
addikt
válasz
Elgato Stream Deck Mobile
Ezzel tudod iranyitani Android-rol a Stream Deck-et. A PC-s Stream Deck app-hoz kell egy OBS plugin es elvileg menni fog.
Az ingyenes verzioban csak 6 gomb es 10 oldal van. -
bobalazs
nagyúr
válasz
Ezt az elképzelést nem tudom elképzelni hogy lehetne megvalósítani.
Eleve az OBS a PCden fut nem a Tableten.
De ha tudsz távirányításra jó módszert akkor esetleg használható.
Új hozzászólás Aktív témák
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- ThinkPad T495 Ryzen 3 PRO 3300U 12GB 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest