Hirdetés
- Modding és elektronikai kérdések
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- GoPro Hero 13 kamera: felkészült az akcióra
- Jóárasított kézikonzollal tarolna jövőre a Lenovo
- Milyen notebookot vegyek?
- Hordozható PlayStation 5 bukkant fel a sufni ajtajában
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobalazs
nagyúr
válasz -Rolika- #376 üzenetére
Szerintem nálad a driver hülye. Nem tudom milyen hardvert használsz.
Egy DDU elég lett volna komplett rendszercsere helyett.
Amit tapasztalsz én is megtapasztaltam már, csak más formában, több konfiggal is. Nem csak OBSnél vannak ilyen anomáliák. Jó, hát ha ez az egy megoldás van, akkor kell a tévét is járatni sajnos. -
bobalazs
nagyúr
válasz -Rolika- #374 üzenetére
-A kiterjesztett módban -3-1-2 Bekapcsolod
-tévé bekapcsol többi kikapcsol pc screen onlyban
vagy secondary screen only módban.A képernyőképeden ott van hogy képernyő kikapcsolása, rányomsz az adott képernyőre amit az adott módban amire épp állitva van a windows (kiterjestzett, fő képernyő, második képernyő mivel ez a HÁROM mód van.)
Végül
Amikor elégedett vagy hogy 3 monitor megy a kiterjesztettben, akkor átváltasz a pc screen only-ra, (vagy second screen onlyra) WIN + P gombal, ott állítod be hogy nagy tévé bekapcsol és monitorok ki kikapcsolva.Legközelebb mikor váltod a kiterjesztett és a pc screen only módot akkor ugy maradtak a kijelzők ahogy beálitottad, mivel a windows megjegyezte mi volt az adott módban épp ki és bekapcsolgatva.
-
bobalazs
nagyúr
válasz -Rolika- #364 üzenetére
Én mit tennék a probléma megoldásához: Nyisd meg a GPU alkalmazásodat, például az nVidia vezérlőpultot, vagy amit az AMD/INTEL kínál. Kapcsold ki az összes monitort, kivéve azt, amelyiket elsődlegesnek szeretnéd beállítani. Indítsd el az OBS-t. Töröld a jelenlegi képernyőfelvételt, és adj hozzá egy újat. Állítsd automatikusra, és alapértelmezetten az elsődleges monitoron kell lennie, mivel ez az egyetlen bekapcsolt monitor. Amíg az OBS fut, kapcsold vissza a többi monitort az alkalmazásban, és alkalmazd a beállításokat. Zárd be az alkalmazást. Az OBS-nek továbbra is az elsődleges monitort kell megjelenítenie, mint felvételt. Zárd be az OBS-t, majd indítsd újra. A beállításoknak meg kell maradniuk.
-
bobalazs
nagyúr
-
bobalazs
nagyúr
-
bobalazs
nagyúr
válasz klimokrisz #305 üzenetére
Figyelj, lehet hogy van, nézz utána, ehhez én nem értek.
-
bobalazs
nagyúr
válasz klimokrisz #303 üzenetére
Ezt az elképzelést nem tudom elképzelni hogy lehetne megvalósítani.
Eleve az OBS a PCden fut nem a Tableten.
De ha tudsz távirányításra jó módszert akkor esetleg használható. -
bobalazs
nagyúr
-
bobalazs
nagyúr
Azt hiszem ez az.
https://help.twitch.tv/s/article/ingame-overlay?language=en_US -
bobalazs
nagyúr
-
bobalazs
nagyúr
válasz Lalikiraly #241 üzenetére
-
bobalazs
nagyúr
válasz turistakolbi #221 üzenetére
Nincs hozzá meg a hardverem. Ezt szomorúan hallom. Biztos kell idő neki mire kiforr.
-
bobalazs
nagyúr
válasz #82860288 #210 üzenetére
Aha. YouTube algoritmusnak köszönhető butíítás ami örökös probléma. A bítráta nevetségesen alacsony lesz, ha viszont nagy nézettséggel rendelkező csatorna vagy ilyen nincs.
Fél megoldás lehet 4k videó feltöltése ami kellően magas Bitrate hogy megmaradjon a minőség.[ Szerkesztve ]
-
bobalazs
nagyúr
válasz fornettisuti #187 üzenetére
Nem tudom de egyedi forrásbeállítással képhez lehet igazitni.
-
bobalazs
nagyúr
válasz gordonfreemN #185 üzenetére
26.0.2ben ott van még mindig a gyorsbillentyűknél a pause recording.
-
-
bobalazs
nagyúr
válasz steewcv65 #141 üzenetére
Ami nekem bevállt az a CQP de csak youtubera jó, meg jó net is kell hozzá, mert twitch 6 mbit felett letilthat. CQPben egy jó minőséget belősz, felmehet a bitrate mondjuk 25 mbitre, ott már elég jó a minőség. 6 mbittel meg nem lehet jó minőséget csinálni, mert gagyi az amd kódolója.
-
bobalazs
nagyúr
Amd Navi 5600 XT- 5700 XT encoding settings for OBS streaming
Ez kell:
https://github.com/obsproject/obs-amd-encoder/releases -
bobalazs
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Modding és elektronikai kérdések
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- (nem csak) AMD FX / Ryzen tulajok OFF topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Házimozi belépő szinten
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- További aktív témák...
- Eredeti játékkulcsok Steamre, Xbox-ra és Playstationre!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
- Windows 7 Home Premium, Pro, Ultimate és Windows 8, 8.1 Pro licenckulcsok 64, 32 bit - MEGA Akciók!
- Norton 360 Standard 10GB, 1 felhasználó, 1 készülék, 12 hónap (elektronikus licenc)
- Új Windows 7, 8.1, 10, 11 telepítő pendrive-ok, pendrájvok és telepítőlemezek, DVD-k
- Windows 10/11 Professional 64-BIT HUNGARIAN (USB) - Retail dobozos operációs rendszer - BONTATLAN ÚJ
- 7 db steam-es és aktivált PC játékok: Rage, Guild Wars, Splinter Cell
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest