Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
-
PROHARDVER!
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fisha
őstag
Vegul a motorcsere mellett dontottem. Elinditottam a dolgokat. Ha megint kidobok 200-300 HUF-ot az ablakon, akkor lehet, hogy ongyi leszek.
-
Fisha
őstag
Mar irtam a kalvariamat a topicban. Roviden:
Hengerfej repedes -> csere bontottra -> 500 km utan ugyanott ugyanugy csere -> motor csere.
Gyarilag ez van/volt a kocsiban, szoval nem tuningrol van szo, hanem tipusazonos mocicsererol, hogy minel kevesebb legyen a macera. B Omega amugy. Meg ekkora kasztnival is szedi (szedte
) a labat rendesen.
Ezt a csorgest megprobalom megsasolni ha legkozlebb szemugyre veszem a joszagot, nomeg egy kiprobalast is reszkirozni fogok.
Koszi.
Ha van meg otlet ne kimeljetek.
Fisha -
Fisha
őstag
Szakembereket, hozzaertoket kerdeznem:
Mire kell figyelni egy bontott motor vasarlasnal.
Elmentem ma megnezni a kiszemelt darabot. Neztem a vizet tiszta volt, kipufogo nem dolgozott bele. Neztem az olajat, nem volt habos, nem dolgozott bele a moci. Neztem a szelepfedelet, motor feluletet, tiszta volt mindenhol. Szaglaztam nem ereztem egett olaj szagot. A szelepfedel csavarok rozsdasak voltak, szerintem ez is biztato, mert valoszinuleg nem volt mostanaban szetszedve a motor, tehat nem valami visszatero problema miatt adjak el.
Mit lehet meg megsasolni? -
Fisha
őstag
Nem tudjatok veletlenul, hogy mivel jar egy motorcsere? Adminisztracio, koltsegek? Mire kell figyelni? Bontott motorrol lenne szo. Gondolom berakas elott nem art ellenoriztetni a szamot. Ezt hol lehet?
Elore is kosz,
Fisha -
Fisha
őstag
válasz
Foglalt név
üzenetére
Viz nem kerult az olajba szerencsere, csak forditva, viszont az eleg durvan. Mindket esetben csak az volt a jelenseg, hogy csokipuding lett a hutovizbol.

De semelyik masik irany nem szakadt ossze. (kipufogo se dolgozott a vizbe).
Kompressziot nem tudom, hogy neztek-e. (szerintem nem
) -
Fisha
őstag
válasz
Foglalt név
üzenetére
Meg lett nyomatva hengerfejesnel az uj (persze bontott) hengerfej, ha erre gondolsz. Termeszetesen jo volt meg beszereles elott.
-
Fisha
őstag
Egy elozo hozzaszolasomban mar elpottyintettem, hogy komoly bajom van a b omegammal.
Eugyben kerdeznek is egyet:
van valami otletetek arra, hogy mitol lehet, hogy ketszer egymas utan ugyanott ugyanugy elreped a baloldali hegerfej. Nem javitva volt, hanem cserelve. Csere utan 500 kilometert sem mentem vele, es ujra elrepedt. A szerelok csak a fejuket vakarjak (nomeg mossak kezeiket
).
X25XE-rol van szo.
Elore is koszi,
Fisha -
Fisha
őstag
Jelentkezem!
Egy Omega B tulaja vagyok. Most sajnos nagyon nagy szivasok vannak a geppel, de azert szeret(t?)em. Szerintem v6-os B omegat ne vegyetek azert, foleg ne X motorosat...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- VGA kibeszélő offtopik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nyaralás topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Arc Raiders
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vicces képek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- Xiaomi Electric Scooter 5 Max hosszú garancia + gyorstöltő, azonnal vihető
- Nagyon szép, fehér Jura Impressa J5 automata kávéfőző profi cappuccino fejjel
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4088
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) a labat rendesen.