Hirdetés
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Melyik tápegységet vegyem?
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mcray
senior tag
válasz
mohabá 007
üzenetére
Köszönöm szépen! Több mint amit én találtam

-
Mcray
senior tag
Sziasztok!
1995-ös 1.8-as B Vectrám van
Ma reggel arra mentem le, hogy valaki végighúzta a kocsi elejét és betört a bal első index lámpa búra (az első fényszóró mellett közvetlen)
1) Létezik, hogy 1500 Ft-ért látok ilyeneket vagy benéztem valamit?
2) Létezik olyan képtár vagy videó ahol a hozzám hasonló szereléshez nem értők számára megmutatják, hogy kell komplett index lámpa búrát cserélni?Előre köszönöm!
-
Mcray
senior tag
Köszi a múltkori kulcsbezárós tippeket. Após ott állt a rendőrség előtt, de inkább feltörte maga a kocsit, mint, hogy segítséget kérjen a rendőröktől...
Most az én Opelem (2006-os B Vectra 1.8 Benzin) beteg.
Tünetek:
-Ég a motorhiba jelző sárga lámba.
-3500 körül tilt a motor
-Gázadásra elkezd gondolkodni, majd ránt egy nagyot ahogy gyorsul, de utána úgy gyorsül 2-esben mintha 5-ösben lenne.
-Egyszer a fordulatszámmérő 110-es tempónál elkezdett fel és le ugrálni, úgy, hogy a kocsi normálisan haladt, majd megállt a fordulatszámmérő 3000-ren és elkezdett rángatni a motor olyan erővel, hogy majdnem felborultam az M0-áson...Nem vagyok műszaki ember. Ti találkoztatok már ilyennel?
Üdv
-
Mcray
senior tag
Sziasztok! Most hívott após, hogy bezárta a kocsit és bent felejtette a kulcsot a kocsiban Budapesten. A pótkulcs Nyíregyházán van...
Van bármi hasznos információtok, ami segíthetne?
Neten semmit sem találok.
Köszi!
-
Mcray
senior tag
Sziasztok!
SOS szükségem van egy szakira, aki ki tudja nyomozni hogy a B Vectrám miért öli meg az akkúimat, hová zabálja az áramot? Továbbá szükségem van egy olyan akkúra, ami bírja a strapát és télen is jól indít, és béna barát (zárt rendszerű). Tudtok ilyet ajánlani?
17. Kerületben vagyok Pesten, de más kerületekbe is elmegyek ha kell.
Köszönettel!
Mc
-
Mcray
senior tag
A fogyasztásom iszonyat, üresen is pakolva is úgy 12 liter. Kerékméret 15'' most ( gyári 14'')
Az óra biztos csal mert a féktávok is óriásik vészféknél, tehát tuti nem annyi az annyi, igaz súlyra nem egy fieszta de dúrván 3szoros féktáv a 2szeres súlyra, sehogy sem reális, ha nem megyek 40-50-nel többel
Azt hiszem rászokok a 35-tel való városi közlekedésre
-
Mcray
senior tag
válasz
bolondember
üzenetére
Nagyon nehezen indul, kontrollámpa hol jelez hol nem. Ha jelez akkor a kocsi mintha 1 hengerrel kevesebbel menne. Szervizben rádugták gépre és vmi teljesen jelentéktelen hibát jelzett, aminek köze nincs a VALÓDI problémához, ezért vállat vontak hogy SORRY.
-
Mcray
senior tag
Sziasztok! Szükségem lenne egy szakira aki emberségből ( értsd egy rekesz sörért ) segítene kimászni abból a szarból amiben vagyok. Nincs pénzem szervizre, legutóbb is 55 ropit kértek el.
A kocsi munkaeszköz, nélküle utcára kerülök, ugyanakkor fölösleges alkatrészcsere is tönkre tenne, ezért lenne fontos hogy valaki hozzáértő megnézze nekem, hogy alkatrész cserés vagy csak ki kell takarítani valamit a motorban?
96'os Opel Vectra B 1.8Benzin. Imád leállni a motor, állandóan ugrál az alapjárat mintha thunderdome adná a ritmust, máskor meg kutya baja csak égett szagot érzek.
MURPY: Mindig akkor áll le a kocsi amikor előzés vagy éles kanyarban vagyok, aki vezet annak nem kell ecsetelnem milyen amikor a szervókormány és szervófék kikapcsol a szemben szabályosan és FÉLELMETESEN közeledő IFÁval...Biztos ismerős pár ember számára.
NAGYON FONTOS!
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Steam topic
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Arc Raiders
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Battlefield 6
- 3D nyomtatás
- Robotporszívók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Pánik a memóriapiacon
- További aktív témák...
- Mi Vacuum Cleaner mini kézi porszippantó
- Nagyon szép, fehér Jura Impressa J5 automata kávéfőző profi cappuccino fejjel
- Eladó D1S LED izzók Canbus 160W 25000LM 6000K 2 db
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- Xiaomi Electric Scooter 5 Max hosszú garancia + gyorstöltő, azonnal vihető
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 64GB 95% (3 hónap Garancia)
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Samsung A17 mobiltelefon
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest