Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- 3D nyomtatás
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Melyik tápegységet vegyem?
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
mohabá 007
üzenetére
Én tisztelem a te hozzászólásaidat, mert felkészültek, és pontosak, ne értsd félre, beléd végképp nem akartam beléd állni, csak az " ultimate, meg kertkapu kivivő" téma nem jön be. Ezen kívül a tapasztalataimat írtam le.
Én csak azzal kezdtem hogy ha egy új gumi kerül alulra akkor annak vastagsága miatt nálam két csere után is leértek ezek a gumi bogyók, és simán elforgott a kormány, mivel az az alatta lévő csapagyon fordul. Miskolci futómű szervizben ellenőrizték hogy cserélni kell mert nagy a hézag. Febi és Sachs került be, a febi fel év után összeült megint. Ha van hézag, nem működik rosszul, nem kopog, nem veszek észre semmit. Csak feltételezem hogy ha új alkatrészekkel nincs hézag akkor a 2cm nem normális.
2-3 centit összeült torony guminak felemelt állapotban már mozog az egész , mert nincs ami kozrefogja a kasztnit.
Csinálhatok majd képet, de csak kb 3 hét múlva tudok. Nekem lent van, és működik. És futómű beállításon volt így.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest