Hirdetés
-
PROHARDVER!
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
dethroner
veterán
válasz
Honda567
üzenetére
Tolatókamera minősége az teljes mértékben a választott kamerától függ. Nekem kombim van, vettem egy rendszámtábla világításba rakott kamerát [link] Youtube tele van, nézhetsz róla valós beszerelős videót, meg hogy milyen képet ad.
Teljesen rendben van. Olvass bele abban a topikba amit linkeltem korábban.
A 6 meg 8GB ram teljesen felesleges, nem windows futtatsz rajta tucatnyi megnyitott alkalmazással, zene, telefonálás, AA navigáció, tolatókamera. Szerintem ennyi az átlag ember igényét kielégíti, ha neked se kell hardcore felhasználásra, a 4GB-os verzió bőségesen elég. Arra figyelj, hogy lehetőleg nagyon friss Android legyen rajta, mert amivel megveszed kb az marad rajta véglegesen, legfeljebb biztonsági frissítés jön majd rá. -
_seth_
veterán
válasz
Honda567
üzenetére
Nekünk fiat 500-ban van 2gb/32gb változat, de gondolom hasonlóak ezek mindegy mibe gyártják. A kamera képe egész jó, jobb mint nekem az insignia gyárija.
A hangja is jó, a sebessége már egy másik kérdés. Nálunk a cél a tolatókamera volt, mellette csak zenehallgatás megy, arra megfelelő.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- 131 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350M R5 1400 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest