Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen joysticket vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
OP3N DOTT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Franklin
addikt
válasz
kukinyo #4335 üzenetére
Sajnos nem ment fel. Megtalálta a frissítést, kérte az újraindítást, elkezdte telepíteni, de kiírta, hogy hiba (fekvő robot, piros felkiáltójellel a hasán) és újraindult.
Mi lehet a gond? Eleve miért nem találja meg a 213-mast online? Létezhet, hogy valamiben más a telefon, mint a többi?
-
Franklin
addikt
Sziasztok,
A telefonomon még a 212-es szoftver van, sose volt rootolva. Leszedtem a nemrég linkelt 213-ast, ami egy .rar fájl, és ezek a fájlok vannak benne: system.ext4.win, boot.emmc.win, boot.mmc.win.md5, system.info (ez utóbbi 0 bájt méretű).
Hova kell ezeket másolni, hogy a telefon kézi frissítéssel megtalálja? Próbáltam a .rar-t az SD kártya gyökerébe, nem találta, utána kicsomagoltam a fájlokat a gyökérbe, úgy se találta.
-
Franklin
addikt
Ki lehet próbálni megvétel után rögtön még a vevőszolgálati pultnál. A dobozt úgyis fel kell bontani a garipapír miatt.
Én már több ilyen telefont is vettem ismerősöknek és mindegyiket ki is próbáltam rögtön. Sose sürgettek, mindig megvárták a vevőszolgálatosok, amíg megnéztem.
Esetleg egy képet tölthetnél fel, amin látszik ez a zöldes árnyalat.
-
-
Franklin
addikt
Az enyémen 212-es szoftver van, de nem jelzi, hogy lenne újabb.
Hogy lehetne felrakni a 213-mast?
-
Franklin
addikt
válasz
Czvitkovics #1455 üzenetére
Android 4.3 verzió óta nem lehet közvetlenül az SD kártyára telepíteni az appokat. Ez nem a telefon hibája, a többi telefonnál is ilyen.
-
Franklin
addikt
212-es verzió van a telefonomon és nem jelzi, hogy lenne újabb, hogy tudnám feltenni a 213-mast? Fent van valahol neten?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Politika
- Robot fűnyírók
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen joysticket vegyek?
- Megújult a PROHARDVER!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" / Intel Core i7-13650HX / 16GB / 1 TB SSD / NVIDIA
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest